Bloesems en Celzouten consult

2014-08-06 16.29.03Persoonlijk advies voor een natuurlijke Positieve kijk op het leven.

Tijdens dit consult kijken we naar je hulpvraag; de soorten spanningsklachten, emotionele veranderingen en geestelijke onzekerheden. Je ontvangt een persoonlijke samengesteld Bach bloesem en/ of Celzouten advies die jou verder onder steunen en helpen in je in deze veranderingsprocessen. Een zorgvuldig en deskundig advies helpt om harmonie en genezing te brengen in lichaam en geest en zet je weer terug in je IK kracht. In de amnese maak ik o.a. gebruik van de chakra psychologie, deelpersonen theorie,  de natuur elementen en een stukje gezichtsanalyse. Als er ruimte is ontvang je een energiebehandeling om je energie systeem alvast een zetje te geven in de juiste richting.

De Bach bloesems werken anders dan homeopathie en fytotherapie maar via de deelpersoonlijkheden theorie op je emoties en je gemoedstoestand in. In combinatie met de Celzouten die op celniveau in het lichaam werken zodat je gezondheid vanaf je kern hersteld kan worden. Samen een unieke combinatie voor een volledig genezingssysteem. Door het aanvullen van verliezen in de mineralen huishouding heeft het lichaam de beschikking over werkstoffen die het hele lichaam en haar systemen weer kan herstellen en de Bloesems creëren ondertussen een innerlijk evenwicht en balans in je emoties en gemoedstoestand.

Deze consulten en verkoop van deze producten start vanaf 27 februari 2018.

 

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten consult. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke coach of therapeut vraag hiernaar bij je werkgever.