Bachbloesems, Celzouten, Chakra essence

20180205_122444Persoonlijk advies voor een natuurlijke Positieve kijk op het leven

Tijdens dit consult kijken we naar je hulpvraag; de soorten spanningsklachten, emotionele veranderingen en geestelijke onzekerheden waar je op dit moment mee zit. Te denken valt bijvoorbeeld aan stress, faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen en piekeren. Tijdens de amnese maak ik o.a. gebruik van de chakra psychologie, deelpersonen theorie, de natuur elementen en een stukje gezicht analyse. Een zorgvuldig en deskundig advies helpt om harmonie en genezing te brengen in je lichaam en geest.

Bachbloesems, Celzouten & Chakra essence 

Deze 3 vormen samen een unieke combinatie voor een volledig genezingssysteem en ondersteuning in veranderingsprocessen. De Bloesems werken anders dan homeopathie en fytotherapie maar via de deelpersoonlijkheden theorie op je emoties en je gemoedstoestand in. De Bloesems creëren een innerlijk evenwicht en balans. De Chakra essence herstelt je aura en energie systeem dit in combinatie met de Celzouten die op celniveau je lichaam en haar systemen herstellen zodat het heelwordingsproces kan worden versterkt.

De remedies dienen niet ter vervanging van medische behandeling. Het is altijd noodzakelijk om uw arts te blijven raadplegen.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten consult. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.