Therapie & Coaching

2014-10-22 17.36.21Omdat we soms wel wat hulp kunnen gebruiken

Als Natuurgeneeskundig therapeut ondersteun ik in psychische groeiprocessen en spirituele bewustwording en staat jou ontwikkeling centraal. Het doel is meer inzicht in jezelf ontwikkelen. Zo kan er een harmonie ontstaan tussen lichaam, gedachten en emoties.

Soms ben ik confronterend als therapeut en soms ondersteunend als coach. Mede door mijn hooggevoeligheid weet ik de vinger op de juiste plek te leggen en mag ik je wijze inzichten mee geven. Mijn werkwijze is integer, persoonlijk, deskundig, liefdevol en met humor. Altijd vanuit verbinding, respect en rust. Het resultaat is, dat je met meer plezier in het leven komt te staan.

Meer inzicht in jezelf ontwikkelen

Mijn therapie is geschikt bij allerlei soorten spanningsklachten, emotionele veranderingen en geestelijke onzekerheden. Het kan zijn dat je even niet lekker in je vel zit of de behoefte hebt om alles op een rijtje te zetten. Mijn behandelmethode zijn met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past, je specifieke klacht(en) en doelstelling en daarvoor maak ik gebruik van verschillende technieken.

Mijn therapie kan bestaan uit:
– counseling, coaching en regressie-gesprekken
– ademtherapie, stress-reductie, visualisatie
– diverse massage technieken o.a. voetreflexologie
– ontspanning, meditatie, relaxatie, energie werk
– tekeninganalyse, Bach bloesem therapie, Chakra essences, Schussler celzouten
– familie systeem opstellingen (met kleine poppetjes), gestallt therapie
– deelpersoonlijkheden vanuit de psychosynthese, Past Reality Intergration

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig Therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie en coaching vraag hiernaar bij je werkgever.