Therapie & Coaching

20180205_122444Omdat we soms wel wat hulp kunnen gebruiken

Als holistisch therapeut ondersteun ik in psychische groeiprocessen en spirituele bewustwording en staat  jou ontwikkeling centraal. Het doel is, leren van de dingen die je doet en meer inzicht in jezelf ontwikkelen. Zo kan er een harmonie ontstaan tussen lichaam, gevoelens en gedachten. Mijn methodieken zijn met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past, je specifieke klacht(en) en doelstelling en daarvoor maak ik gebruik uit verschillende behandelmethodes.

Soms ben ik confronterend als therapeut en soms ondersteunend als coach. Mede door mijn hoog gevoeligheid weet ik ‘de vinger op de juiste plek ‘ te leggen en mag ik je wijze inzichten mee geven. Mijn werkwijze is integer, persoonlijk, deskundig, liefdevol en met humor. Altijd vanuit verbinding, respect en rust. Het resultaat is, dat je met meer plezier in het leven komt te staan.

Mijn therapie is geschikt bij allerlei soorten spanningsklachten, emotionele veranderingen en geestelijke onzekerheden. Het kan zijn dat je even niet lekker in je vel zit of de behoefte hebt om alles op een rijtje te zetten.

Meer inzicht in jezelf ontwikkelen

Mijn behandelmethode kan onder andere bestaan uit:
– counseling, coaching en regressie-gesprekken
– ademtherapie, stress-reductie, visualisatie
– verschillende massagevormen, voetreflexologie
– ontspanning, meditatie, relaxatie, energie werk
– tekeninganalyse, Bach bloesem therapie, Schussler celzouten
– familie systeem opstellingen (met kleine poppetjes), gestallt therapie
– deelpersoonlijkheden vanuit de psychosynthese, Past Reality Intergration

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke therapeut en coaching vraag hiernaar bij je werkgever.