Therapie & Coaching

20160902_132927

Omdat we soms wel wat hulp kunnen gebruiken

Mijn therapie is geschikt bij allerlei soorten spanningsklachten, emotionele veranderingen, geestelijke onzekerheden. Het kan zijn dat je even niet lekker in je vel zit of de behoefte hebt om alles op een rijtje te zetten. Tijdens een consult staan jouw groeiproces en ontwikkeling centraal. Het doel is, leren van de dingen die je doet en meer inzicht in jezelf ontwikkelen. Het resultaat is, dat je met veel meer plezier in het leven komt te staan.

Mijn methodieken zijn met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past, je specifieke klacht(en) en doelstelling. Soms ben ik confronterend als therapeut en soms ondersteunend als coach. Mede door mijn hoog gevoeligheid weet ik ‘de vinger op de juiste plek ‘ te leggen en mag ik je wijze inzichten mee geven. Mijn werkwijze is integer, persoonlijk, deskundig, liefdevol en met humor. Altijd vanuit verbinding, respect en rust.

Meer inzicht in jezelf ontwikkelen

Ik kan je op veel verschillende manieren begeleiden en ondersteunen. Te denken valt aan:
– counseling-, coaching- en regressie-gesprekken
– ademtherapie, stress-reductie, visualisatie
– verschillende massagevormen, voetreflexologie
– ontspanning, meditatie, relaxatie en energie werk
– tekeninganalyse – Bach-bloesemtherapie
– familie systeem opstellingen, gestallt therapie
– deelpersoonlijkheden vanuit de psychosynthese

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke therapeut en coaching vraag hiernaar bij je werkgever.