Nieuwsbrief en Contact

visite-kaartje-al-een-zijnNieuwsbrief: ben je enthousiast over mijn activiteiten?

Graag hou ik je op de hoogte door middel van mijn nieuwsbrief over alle activiteiten in centrum Al één Zijn in Vlissingen. Wat handiger is, is om op de hoogte te blijven via Face Book: Tasja Hut of  Al één Zijn centrum voor persoonlijke ontwikkeling omdat het voor mij makkelijk is om daar snel informatie te posten.

Uw email

Contact gegevens
Centrum Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Voor de praktijk is het ruim en gratis parkeren. Het adres is Falckstraat nr 2, 4384 AA in Vlissingen. Ik ben bereikbaar via e-mail:  aleenzijn@zeelandnet.nl
Telefoon: 06-127 107 69. Rabobank: IBAN 09 RABO 0154 4587 16.  KvK: 20156523.
Voor informatie en aanmelden

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Validatiecode
captcha

Invulveld validatiecode

Lokatie

Grotere kaart weergeven

20120816_193545Route beschrijving

Komende uit de richting van Bergen op Zoom:
Aan het einde van de snelweg A58, ga je bij de verkeerslichten rechtdoor, over de Sloeweg (N288). Je blijft rechtdoor rijden en passeert vervolgens de spoorwegovergang, de brug over het kanaal van Walcheren en een rotonde. Bij de verkeerslichten kruising Sloeweg / Gerbrandystraat ga je rechtdoor. Na ongeveer 75 meter rechts af, de Dreesstraat in.
Voor vervolg route zie: *

Komende uit de richting binnenstad van Vlissingen:
Vanuit de Badhuisstraat bij de verkeerslichten bij de Koudekerkseweg rechtsaf in de richting van de Gerbrandystraat. Bij de 2e verkeerslichten, kruising Koudekerseweg /Sloeweg links af. Na ongeveer 75 meter rechts af, de Dreesstraat in.
Voor vervolg route zie: *

Met het openbaar vervoer:
Vanaf het NS station van Vlissingen of Middelburg neem je bus 56. Uitstappen halte Sloeweg, in Vlissingen. Loop in de richting van de verkeerslichten van de kruising Gerbrandystraat – Sloeweg. Ongeveer 75 meter voor de verkeerslichten links af de Dreesstraat in. Voor vervolg route zie: *

Voor dienstregeling klik op deze link www.connexxion.nl

* Op de Dreesstraat, na 90 meter 1e straat rechts, dit is de Bossestraat. Je passeert links de Falckstraat en hierna ga je links af de ruime en gratis parkeerplaats op. Je bent aangekomen op plaats van bestemming, Falckstraat 2. Bij binnenkomst zie je gelijk rechts de balie van mijn praktijk.

Voel je welkom.

Tasja Hut