Hoofdmassage Pitjit Kepala

2014-05-23 09.46.57Volledig ontspannen met een goede hoofdmassage

Bij deze massage worden naast het hoofd ook het gezicht, de nek en schouders gemasseerd. Bij hoofdpijn en stress kan een hoofdmassage een weldadige manier zijn om weer tot rust te komen. Het zorgt voor ontspanning en geeft een ontspannen gevoel.

Het kwijtraken van stress en ook de nek- en schouder spieren krijgen de kans om weer te ontspannen

Ik gebruik bij de hoofdmassage een combinatie van verschillende technieken zoals de Indonesische hoofdmassage, de Bio-release massage, de Metamorfose massage en het Kosmische energie werk. Natuurlijk zijn mijn methodieken steeds afgestemd op wat het beste bij jou past, de specifieke klacht(en) en doelstellingen. Tijdens de behandeling zit je achterstevoren op een stoel.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.