Massage Therapie

20180116_151810“In beweging brengen wat vast zit”

Massage is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis, het is zeker ook de kennis van liefdevolle helende aanraking waardoor het lichaam ontspant. Door deze ontspanning is het mogelijk om het lichaam weer in balans te brengen zowel fysiek als geestelijk.

Naast mijn helende handen heb ik ook de mogelijk om o.a. gebruik te maken van meditatie, smudgen, kruiden stempels, scrubzout, kristallen, geurfreqenties, klanken en de elementen. Je voelt je na een massage meer in balans met je eigen gevoel, emoties en kracht kortom een goed gevoel. De energiestoom kan weer stromen en door het duwtje in de juiste richting kan het lichaam haar zelf genezend vermogen activeren. Een wetenschappelijk advies: maak tijd vrij voor een massage.

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke coach of therapeut vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar bij sommige massages vraag ik om zelf twee badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dit in verband met hygiëne en het voorkomt onnodig wassen. Zo sparen we samen het milieu.