Massage

20180508_104158Een wetenschappelijk advies: maak tijd vrij voor een massage
Masseren is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis voor ontgiften, het is zeker ook de kennis van liefdevolle aanraking waardoor het lichaam diep ontspant. Door deze ontspanning is het mogelijk om op verschillende lagen van bewustzijn het lichaam weer in balans te brengen zowel geestelijk, fysiek, emotioneel als spiritueel. Een massage is een duwtje in de juiste richting, de energiestoom mag weer stromen en het lichaam kan haar zelfhelend vermogen verder activeren.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak
Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Omdat ik als Natuurgeneeskundig therapeut ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG worden consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk voor deze vergoeding in je zorgpolis. Steeds meer bedrijven maken geldstromen vrij voor een persoonlijke coach vraag hiernaar bij je werkgever. Neem gerust contact op indien je vragen hebt of mijn therapie geschikt is voor jouw klachten of dat ze ter ondersteuning van andere therapieën kan dienen.

In beweging brengen wat vast zit
Ondanks dat er soms emoties kunnen zijn voel je je na een behandeling meer in balans. Naast veel water drinken is het fijn om tijd vrij te maken voor een wandeling langs de Zeeuwse stranden of een warm kruiden bad. Ook een bezoekje aan de sauna kan een positieve invloed hebben op de reiniging en heling processen. Mijn behandelplan is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past, je specifieke klacht(en) en doelstelling.
-Ontspanningsmassage: lichaam en geest weer terug in balans te brengen.
-Voetreflex: de reflexpunten van de voeten staan in verbinding met het lichaam, effectief en ontspannend.
-Bio-release: zachte massage, met druk en beweging op de ademhaling helpt om los te laten.
-Hoofdmassage Pitjit Kepala: de nek- en schouder spieren krijgen de kans om weer te ontspannen.
-Metamorfose/ Meditatie massage: zachte aanraking van de drukpunten op je voeten, handen en hoofd.
-Energie Behandelingen en Reiki: een alternatieve geneeswijze met handoplegging en strijkbewegingen voor energie.
-Polariteit Behandeling: is een energiebehandeling met schudden om te ontladen en op te laden.
-Kruiden-Stempel: een weldadige aanvulling op de massage met heilzame warme kruiden.
-Hot-Stone: een combinatie van hete basaltstenen en massage therapie zorgt voor ontgiftging en warme ontspanning.
-Begeleidende meditatie, adem en ontspanningstherapie, smudgen, sjamanistische healing, chakra healing,  geurfrequenties, klanken, edelstenen en kaart legging.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.