Massage

20180116_151810

Een wetenschappelijk advies: maak tijd vrij voor een massage

Masseren is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis, het is zeker ook de kennis van liefdevolle aanraking waardoor het lichaam ontspant. Door deze ontspanning is het mogelijk om op verschillende lagen van Bewust Zijn het lichaam weer in balans te brengen zowel fysiek, emotioneel, geestelijk als spiritueel.

In beweging brengen wat vast zit

Mijn behandelmethode is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past, je specifieke klacht(en) en doelstelling. Ondanks dat er soms emoties kunnen zijn voel je je na een behandeling meer in balans met je gevoel, emoties en kracht.

Ik maak de keuze uit verschillende technieken o.a:
-Ontspanningsmassage: lichaam en geest weer terug in balans te brengen
-Voetreflex: de reflexpunten van de voeten staan in verbinding met het lichaam
-Bio-release: zachte massage, met druk en beweging op de ademhaling
-Hoofdmassage Pitjit Kepala: de nek- en schouder spieren krijgen de kans om weer te ontspannen
-Metamorfose/ Meditatie massage: drukpunten op je voeten, je handen en je hoofd
-Energie Behandelingen en Reiki: een alternatieve geneeswijze met handoplegging en strijkbewegingen
-Polariteit Behandeling: is een energiebehandeling met schudden
-Kruiden-Stempel: een weldadige aanvulling op de massage met kruiden
-Hot-Stone: een combinatie van hete stenen en manueel
-Sjamanistische healing: ik stem mij af op de energieën die nodig zijn voor de behandeling
-Een begeleidende meditatie, smudgen, Chakra-kristallen, geurfrequenties en klanken

Iedere massage is een unieke belevenis. Je voelt je na een massage meer in balans met je Zelf en met een goed gevoel ga je naar huis of maak nog wat tijd vrij voor een wandeling in de natuur. Een massage is een duwtje in de juiste richting, de energiestoom kan en mag weer stromen en het lichaam kan haar zelf genezend vermogen verder activeren.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G., waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar als je wil vraag ik om zelf twee badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen. Zo sparen we samen het milieu.