Bio-Release

biorelease_massageSpeciaal om spanning en afvalstoffen af te voeren

De methodieken, die gebruikt worden bij de bio-release zijn zachte massage, druk en beweging. We gaan tijdens deze massage ook samen aan het werk en jou ademhaling speelt in dit geheel een belangrijke rol. De bio-release werkt ontspannend en het bevordert de energiestroom, bloedcirculatie en de aanmaak van endorfine (ook wel gelukshormoon genoemd). Het geeft een mogelijkheid om spanningen los te laten en zo maak  je weer ruimte vrij voor spontaniteit, vitaliteit en levenslust.

Deze massage maakt het mogelijk om het teveel aan spanning en afvalstoffen af te voeren.

Bij veel mensen is dit systeem namelijk niet voldoende open en daarom is het soms nodig om het zelfregulerende systeem aan te moedigen. Deze massage kan heel goed worden toegepast bij iedereen, die hinder ondervindt van emoties, spanningen, stress, hoofdpijn, weinig zelfvertrouwen en depressieve gevoelens. Het brengt je letterlijk in beweging om in balans te komen. De bio-release massage wordt in overleg en niet op de eerste afspraak gegeven.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dat voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.