Combinatie

20160901_161932Beleef je rustmoment op jou eigen wijze

Iedereen is anders en dat wil ik graag zo houden. Daarom vind ik het belangrijk om vanuit mezelf te werken om spierknopen te ontspannen en de energie weer te laten stromen. Al mijn massages hebben een helende, rustgevende en ontspannende werking. Ondanks dat er soms emoties kunnen zijn voel je je na een behandeling juist meer in balans met je gevoel, emoties en kracht. Veel mensen vallen tijdens de behandeling in een soort slaap. Ik  zelf noem het “niemandsland” de plek waar heling plaats mag vinden.

Een massage is nog steeds een heerlijke manier om even de drukte van de dag, alle zorgen en verantwoordelijkheden los te laten. Daarnaast werkt het ook Fysiek (huid, spieren en bindweefsel), Mentaal (gedachtenpatronen en stress), Emotioneel (gevoelens, verdriet en pijn) en Spiritueel (Bewust  Zijn en levensdoel).

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke coach of therapeut vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen.