Intuïtieve massage

20160901_161932Beleef je rustmoment op jou eigen wijze

Iedereen is anders en dat wil ik graag zo houden. Daarom vind ik het belangrijk om intuïtief een combinatie te maken van mijn technieken die werken om spierknopen te ontspannen en de energie weer in en rond je heen te laten doorstromen. Ondanks dat er soms emoties kunnen zijn voel je je na een behandeling meer in balans met je gevoel, emoties en kracht.

Mijn massages hebben een helende, rustgevende en ontspannende werking

Veel mensen ervaren tijdens de behandeling een soort “slaap”. Ik  zelf noem het een bezoekje aan “niemandsland”, het is de plek waar heling mag plaats vinden. Mijn massages werken  o.a. helend Fysiek op je huid, je spieren en je bindweefsel, Mentaal op je drukke gedachten en stress patronen, Emotioneel op je gevoelens van verdriet, angst en pijn en Spiritueel op het Bewust Zijn en activeert je levensdoel. Energetisch voel je je meer in je balans met jezelf en je omgeving.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dat voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.