Hot Stone

2014-10-22 17.36.21Geef jezelf een Hot Stone massage cadeau

Wat mij betreft valt de Hot Stone massage onder de oer-massages: de hete stenen, de warme massage olie met daarin een geurige etherische oliën. Bij een Hot Stone massage leg ik niet alleen de stenen stil neer op het lichaam, het is een combinatie van werken met de stenen en daarnaast het manueel masseren zodat ik toch de helende energie van mijn handen aan je lichaam mee kan geven. Dit alles in een heerlijke sfeer van warmte, rust en harmonie.

Het ontspant de spieren en brengt het lichaam weer in balans

De beweging en warmte van de stenen heeft een diepe intens rustgevende werking op lichaam en geest.  Dit intense gevoel werkt tot lang na de behandeling door. De stenen zelf werken daarnaast ook nog eens heerlijk aardend zodat je lekker dicht bij jezelf kan komen en blijven. De Hot Stone massage is echt een aanrader bij koud, guur en winters weer en niet echt geschikt voor de zomer.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.