Kruidenstempel massage

2014-08-06 16.29.03Beleef je eigen rustmoment met een kruiden stempel massage

Het werken met kruiden stempels is een nuttige en weldadige aanvulling op de massage. Ik ben tijdens deze massage bezig met de warme olie en kruiden in je huid te masseren en te stempelen daarnaast manuele massage. De kruiden stempel massage  is een gebruik dat oorspronkelijk afkomstig is uit Thailand, geheel aangepast aan de behoeften van de westerse mens.

De helende effecten van de warme kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel en organen door

De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels in combinatie met de massage met warme olie activeert de stofwisseling, stimuleren de bloedsomloop, regenereert en verzorgt de huid op intensieve wijze en ontspannen de spieren. Terwijl de warme kruiden zelf ondertussen hun heerlijke geur van aroma’s in de kamer verspreiden. Van alle massages is de kruiden stempel massage het meest doordringend. Het lichaam tintelt na de massage nog uren heerlijk na en je huid voelt heerlijk zacht aan. Ik masseer en stempel alleen de achterkant van het lichaam. De kruiden stempel massage is echt een aanrader bij koud, guur en winters weer en minder geschikt voor de zomer.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.