Energie behandeling

20180206_222518 Het werken met deze energie wordt ook wel universele levensenergie oftewel ki genoemd

Dit is een alternatieve geneeswijze die werkt met handoplegging en strijkbewegingen. Ik laat mij leiden door mijn gevoel. Als een soort magneet wordt ik getrokken naar die plekken waar ik moet zijn. Ik ben op dat moment een kanaal waardoor ik in staat ben om hele zuivere energie, door te geven aan anderen.

Dit wordt doorgaans ervaren als warmte en/of een prettige tinteling.

Op die manier opent het circuit van de levenskracht zich en kan de energie weer vrij doorstromen om de eigen natuurlijke genezing tot stand te brengen. Mijn kwaliteit zit in het afvoeren van oude energie en het aanvullen van nieuwe energie en het herstellen van je chakra’s en/of je aura.

Tijdens een energie behandeling lig je op de massagetafel met je kleren aan. Draag daarom makkelijk zittende kleding. Ik maak o.a. gebruik van smudgen, chakra kristallen, geurfreqenties, klanken, instrumenten en de elementen.  Deze behandeling kan een enorme hulp zijn om te helen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Je voelt je daarna lichter, rustiger en meer in balans.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.

 


Hier lees je een korte ervaring van een klant

Hallo Tasja,
Dank zij mijn man heb ik je leren kennen, hij was heel positief wat jij met Kosmische energie voor hem hebt betekend, dat zou ook goed voor mij zijn vond hij… Ik heb dank zij jou meer rust gevonden en kan alles beter van me afzetten, het suizen in mijn hoofd is ook minder geworden en soms weg. Zoals je kunt lezen gaat het goed met ons. Bedankt daarvoor.
Groetjes van ons.