Kosmische energie

20180206_222518 Het werken met deze energie wordt ook wel universele levensenergie oftewel ki genoemd

Het is een alternatieve geneeswijze die werkt met handoplegging en strijkbewegingen. Ik laat mij leiden door mijn gevoel. Als een soort magneet wordt ik getrokken naar die plekken waar ik moet zijn. Ik ben op dat moment een kanaal waardoor ik in staat ben om hele zuivere energie, door te geven aan anderen. Dit wordt doorgaans ervaren als warmte en/of een prettige tinteling. Op die manier opent het circuit van de levenskracht zich en kan de energie weer vrij doorstromen om de eigen natuurlijke genezing tot stand te brengen. Mijn kwaliteit zit in het afvoeren van oude energie en het aanvullen van nieuwe energie en het herstellen van je chakra’s en/of je aura. Je voelt je daarna lichter, rustiger en meer in balans.

Tijdens een behandeling lig je op de massagetafel met je kleren aan. Ik maak o.a. gebruik van smudgen, chakra kristallen, geurfreqenties, klanken en de elementen. Deze behandeling kan een enorme hulp zijn op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied, zowel bij kinderen als volwassenen is dit heel helend.

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke coach of therapeut vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: het kosmische energie werk is over de kleding heen. Draag makkelijk zittende kleding.


Hier lees je een korte ervaring van een klant

Hallo Tasja,
Dank zij mijn man heb ik je leren kennen, hij was heel positief wat jij met Kosmische energie voor hem hebt betekend, dat zou ook goed voor mij zijn vond hij… Ik heb dank zij jou meer rust gevonden en kan alles beter van me afzetten, het suizen in mijn hoofd is ook minder geworden en soms weg. Zoals je kunt lezen gaat het goed met ons. Bedankt daarvoor.
Groetjes van ons.