Metamorfose massage

2015-04-22 18.13.27Zijn zoals je bedoeld bent om te Zijn

Je voelt je weer herboren na een metamorfose massage. Het is een zachte drukpuntmassage op de voeten, handen en het hoofd (zij staan symbool voor bewegen, handelen en denken). In deze drukpunten zit informatie opgeslagen, vanaf de negen maanden, voorafgaande aan je geboorte tot heden: negatieve emoties, gemoedstoestanden en blokkades, maar ook je talenten en je kwaliteiten. Waar een stevige massage diep in je lichaam kan doorwerken, werkt deze massage diepgaand in op een subtiel niveau van je bewustzijn, ook wel spiritueel lichaam genoemd.

Door de zachte aanraking en stimulatie van de specifieke punten is een energie verschuiving mogelijk, met positieve veranderingen in lichamelijk en geestelijk welzijn als resultaat, zodat je met meer energie en vertrouwen in het leven komt te staan. Vandaar ook de naam: Metamorfose massage. De Metamorfose massage heeft zeker een helende, rustgevende en een diep ontspannende werking. Deze massage kan ik ook adviseren puur voor meditatieve ontspanning. Het is een goede ondersteuning in periodes van veranderingen.

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke coach of therapeut vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: deze massage is alleen op de voeten, handen en hoofd. Draag makkelijk zittende kleding.