Meditatie massage

2015-04-22 18.13.27Zijn zoals je bedoeld bent om te Zijn

Dit is een zachte drukpuntmassage op je voeten, je handen en je hoofd. Zij staan symbool voor bewegen, handelen en denken. Hier zit informatie opgeslagen, vanaf de negen maanden, voorafgaande aan je geboorte, tot nu: negatieve emoties en ervaringen maar ook je talenten en je kwaliteiten. Waar een massage diep via je lichaamsbewustzijn kan doorwerken, werkt deze meditatie massage diepgaand in op een veel subtielere lagen van je bewustzijn, ook wel je spiritueel lichaam genoemd.

Je voelt je weer herboren

Ik begeleid je om met je aandacht naar binnen te keren. Meditatie ervaring is niet vereist. Door de zachte aanraking en de stimulatie van de verschillende druk punten is een positieve energie verschuiving met lichamelijk en geestelijk welzijn als resultaat. Deze Meditatie massage techniek staat ook bekend onder de naam Metamorfose massage. Het heeft een meditatieve, helende, rustgevende en een diep ontspannende werking. Het is een fijne ondersteuning in een periode dat je klaar bent voor veranderingen.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever. Tip: draag makkelijk zittende kleding voor de meditatie massage.