Polariteit

20180206_222518Harmonie in lichaam en geest

Polariteitsmassage is te vergelijken met het kosmische energie werk. Het verschil is, dat het lichaam ook geschud wordt. Ik maak gebruik van de verschillende polen op het lichaam. Door het verbinden van deze plus en min gebieden met mijn handen en door middel van schuddingen, kom je lichamelijk en geestelijk weer in balans.

Ieder lichaam heeft een eigen ritme en innerlijk evenwicht die zoek ik op door middel van schudden. Er ontstaat meer harmonie in het lichaam en blokkades lossen op. Dit kan je merken, doordat pijnlijke plaatsen verdwijnen, emoties verdwijnen of losgelaten kunnen worden. Het resultaat van een polariteitsbehandeling is het gevoel van een heerlijke ontspannende rust en weer terug in je centrum.

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke coach of therapeut vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: deze massage is over de kleding heen. Draag makkelijk zittende kleding.