Polariteits Behandeling

20180206_222518Harmonie in lichaam en geest

Een polariteits behandeling is te vergelijken met een energie behandeling en is ook over de kleding heen. (Draag daarom makkelijk zittende kleding.) Het verschil is onder andere dat het lichaam ook geschud wordt. Ik maak gebruik van de verschillende polen op het lichaam. Door het verbinden van deze plus en min gebieden met mijn handen en door middel van schuddingen.

Je komt lichamelijk en geestelijk weer in balans

Ieder lichaam heeft een eigen ritme en innerlijk evenwicht die zoek ik op door middel van schudden. Er ontstaat meer harmonie in het lichaam en blokkades lossen op. Dit kan je merken, doordat pijnlijke plaatsen verdwijnen, emoties verdwijnen of losgelaten kunnen worden. Het resultaat van een polariteits behandeling is het gevoel van een heerlijke ontspannende rust.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.