Voetreflexzone

20180116_151810Functioneel, ontspannend en brengt rust in je hoofd

Je voeten dragen je, vanaf je allereerste stapjes. Een hele levensweg lang. Dankzij hen gaat de wereld voor je open. Ze brengen je naar nieuwe plekken, naar het onbekende, naar het grote avontuur. Hoeveel kilometer hebben je voeten wel niet gelopen? Hoe vaak zijn we bewust bezig met onze voeten? ze kunnen soms best wat extra aandacht gebruiken. Misschien is het nu tijd om een afspraak te maken voor een heerlijke ontspannende voetmassage.

De reflexpunten van de voeten staan in verbinding met lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren. Het masseren van de punten heeft een stimulerende werking naar de corresponderende punten in het lichaam. Hierdoor wordt de natuurlijke manier van genezing geactiveerd.

Voetmassage kan bij vele klachten en omstandigheden worden ingezet. Bij stress, spanning, burn-out klachten, slapeloosheid, maag- en darmklachten en hormonale klachten. Het geeft ook verlichting van hoofdpijn en andere pijnklachten. Het lichaam wordt ontdaan van afvalstoffen. Dit kan een goede ondersteuning zijn bij (chronische) ziekte en herstel na een operatie. Het is ook heerlijk als ontspanning en zeker voor mensen die héél druk in het hoofd zijn. Het is voor, zowel volwassenen, als voor kinderen geschikt.

Je bent welkom, therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke coach of therapeut vraag hiernaar bij je werkgever.