Ontspannende massage

20160901_161947Zorgeloos genieten van een ontspannende massage

Voor mensen, die druk in het hoofd zijn en spanning ervaren in het lichaam kan een ontspannende massage echt een weldaad zijn om lichaam en geest weer terug in balans te brengen. Ik masseer met natuurlijke massage olie waar een paar druppels heerlijk geurende etherische olie, afgestemd op de persoon, aan is toegevoegd. Ik werk in een sfeer van rust, warmte en harmonie waarbij het ervaren van diepe rust, welbehagen en aandacht centraal staat.

Gezond door massage en healing

Dankzij massages word je minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen. Maar een massage doet nog veel meer dan je alleen maar goed laten voelen. De resultaten zijn heel duidelijk; massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Register therapeut B.C.Z. aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor een persoonlijke coach of therapeut vraag hiernaar bij je werkgever.

Bijzonderheden: ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.