Sjamanistische healing

IMG-20171022-WA0002Je eigen unieke pad lopen

Sjamanisme kan worden omschreven als de kunst van het communiceren, met name de communicatie van de ene ziel met de andere ziel. Tijdens een sjamanistische healing werk ik heel intuïtief. Ik stem mij af op de energieën die nodig zijn voor de healing. Het resultaat is dat je meer in je kracht komt om je eigen unieke pad te lopen.

Jouw talenten en kwaliteiten kunnen meer tot hun recht komen

Ik begin met het reinigen van de aura. Verder werk ik onder andere met instrumenten en mijn eigen stem. Daarnaast maak ik indien nodig gebruik van rituelen, geur frequenties, kristallen, de natuurelementen, trance reizen en mijn helende handen. Daar waar nodig is kan energie weggenomen, toegevoegd of hersteld worden en inzicht meegegeven. Het woord Sjamaan komt van de Tungus-stam in Siberie en betekent ‘iemand die in het donker ziet’.

Je bent welkom, maak gerust een afspraak

Therapeutisch of op niet therapeutische basis. Data: zijn op afspraak. Consult: 55 minuten. Ik ben als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. licentienummer: 2101023A, waardoor privé consulten via aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Vraag voor deze vergoeding je zorgverzekeraar. Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdragen af. Steeds vaker komen er binnen bedrijven geldstromen vrij voor persoonlijke therapie of coaching vraag hiernaar bij je werkgever.