Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unieke 432Hz Body Cleansing Michael en Tasja

februari 21 @ 19:00 - 20:30 UTC+0

€37.50

Unieke 432Hz Body Cleansing Michael en Tasja.

Wil je je energieveld in harmonie brengen met de natuurlijke frequentie van moeder aarde en het universum? Wil je jezelf bevrijden van negatieve energieën of blokkades die je innerlijke groei belemmeren?

Michael Telapary en Tasja Hut bundelen hun kennis en kracht om je hierbij te helpen door een unieke Body Cleansing aan te bieden. Dit is een proces van Innerlijke reiniging en harmonisering, waarbij ze gebruik maken van verschillende methoden en rituelen, zoals:

Heilige planten die de negativiteit uit je aura kunnen zuiveren en verwijderen.

Indiaanse fluiten die gestemd zijn in 432 Hertz, de frequentie die overeenkomt met de trilling van moeder aarde en het universum. De klanken van deze 432Hz fluiten kunnen gaan resoneren met jou persoonlijke energieveld waardoor ze weer in balans kunnen komen.

Deze avond is liggend en iedereen ontvangt een unieke individuele Cleansing, waarbij Michael en Tasja afstemmen op je persoonlijke energieveld. Je mag een persoonlijk voorwerp mee nemen zoals een kristal om energetisch te reinigen en op te laden.

Praktische informatie:

Begeleiders: Michael Telapary- Indiaanse fluiten en Tasja Hut- Energetisch healer

Data: woensdag 7 februari, 21 februari of 13 maart

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur

Kosten: €37,50 per persoon. Aanbetaling vereist om je plaats te garanderen

Aantal deelnemers: maximaal 6

Materialen: zijn aanwezig. Inclusief thee met iets lekkers

Locatie: Praktijk Al één Zijn Vlissingen Alexander Gogelweg 59 B trapje naar beneden

Parkeren: ruim en gratis voor de deur

Gastenboek:

“Ha, die lieve Tasja, Ik vond het méér dan geweldig!! Michael en jij zijn een stralend duo van Lichtbrengers. Hopelijk vinden velen de weg naar jullie in jouw mooie praktijk. Het was prachtig om te ervaren. Dank jullie wel. ”

“Een aanrader om eens te ervaren! Door middel van een prachtige, magische reis samen met Michael en Tasja. En het mooie ervan is, dat je het alleen maar hoeft te ondergaan. Je gaat als herboren weer naar huis.”

“Was echt een ongelooflijke ervaring. Dankjewel Tasja en Michael.”

“Vanavond mocht ik aanwezig zijn bij een bijzondere avond. Bij Praktijk Al één Zijn – Tasja Hut en Michael Telapary vormde een prachtig team. Michael zorgde voor de prachtige muziek met zijn speciale 432Hz fluiten en Tasja was druk met de healing. Nu nagenietend in bed. Van alles gevoeld en gezien. Echt een aanrader! Wil jij ook een fijne avond met een moment voor jezelf? Er zijn nog een paar plekjes vrij! Liefs.”

 

Gegevens

Datum:
februari 21
Tijd:
19:00 - 20:30 UTC+0
Kosten:
€37.50

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.