Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unieke 432Hz Body Cleansing Michael en Tasja VOL

maart 13 @ 20:00 - 21:30 UTC+0

€37.50

Unieke 432Hz Body Cleansing Michael en Tasja

Wil je je energieveld in harmonie brengen met de natuurlijke frequentie van moeder aarde en het universum? Wil je jezelf bevrijden van negatieve energieën of blokkades die je innerlijke groei belemmeren?

Michael Telapary en Tasja Hut bundelen hun kennis en kracht om je hierbij te helpen door een unieke Body Cleansing aan te bieden. Dit is een proces van Innerlijke reiniging en harmonisering, waarbij ze gebruik maken van verschillende methoden en rituelen, zoals:

Heilige planten, kristallen en geurfreqenties die de negativiteit uit je aura kunnen zuiveren en verwijderen.

Indiaanse fluiten die gestemd zijn in 432 Hertz, de frequentie die overeenkomt met de trilling van moeder aarde en het universum. De klanken van deze 432Hz fluiten kunnen gaan resoneren met jou persoonlijke energieveld waardoor ze weer in balans kunnen komen.

Deze avond is liggend en iedereen ontvangt een unieke individuele Cleansing, waarbij Michael en Tasja afstemmen op je persoonlijke energieveld. Je mag een persoonlijk voorwerp mee nemen zoals een kristal om energetisch te reinigen en weer op te laden.

Praktische informatie:

Begeleiders: Michael Telapary- Indiaanse fluiten en Tasja Hut- Energetisch healer

Data woensdag: 15 mei, 29 mei, 5 juni

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur

Kosten: € 37,50 per persoon. Betaling vereist om je plaats te garanderen

Aantal deelnemers: maximaal 6

Materialen zijn aanwezig. Inclusief een inzichtkaartje en thee met iets lekkers om deze avond compleet te maken.

Locatie: Praktijk Al één Zijn Vlissingen Alexander Gogelweg 59 B trapje naar beneden

Parkeren: ruim en gratis voor de deur

Gastenboek:

“Ha, die lieve Tasja, Ik vond het méér dan geweldig!! Michael en jij zijn een stralend duo van Lichtbrengers. Hopelijk vinden velen de weg naar jullie in jouw mooie praktijk. Het was prachtig om te ervaren. Dank jullie wel. ”

“Een aanrader om eens te ervaren! Door middel van een prachtige, magische reis samen met Michael en Tasja. En het mooie ervan is, dat je het alleen maar hoeft te ondergaan. Je gaat als herboren weer naar huis.”

“Heyyy lieve Tasja, Zomaar nog even om jou en Michael te bedanken. Zo intens was het. Alles ❤ je verhaal, al zo rakend, Michael zijn verhaal zoo rakend met de sessie. En wat jij voor mij deed. Je bent er dan…. Geen woorden voor. Michael heeft echt voor mij persoonlijk gespeeld wauwww…. Daarom was het ook zooo intens. Dank je wel lieve Tasja voor deze intense supermooie avond. Voelt nu goed. Haha het doet zijn werk.
En je mooie zooo rakende kaart…. precies he: Engel voor bevrijding van afhankelijkheden.
Hoe je dat weer doet he Het roosje staat mooi. Dank je Tasja en ook voor Michael, alle goeds en liefs voor jullie”

“Was echt een ongelooflijke ervaring. Dankjewel Tasja en Michael.”

“Vanavond mocht ik aanwezig zijn bij een bijzondere avond. Bij Praktijk Al één Zijn – Tasja Hut en Michael Telapary vormde een prachtig team. Michael zorgde voor de prachtige muziek met zijn speciale 432Hz fluiten en Tasja was druk met de healing. Nu nagenietend in bed. Van alles gevoeld en gezien. Echt een aanrader! Wil jij ook een fijne avond met een moment voor jezelf? Er zijn nog een paar plekjes vrij! Liefs.”

 

 

Gegevens

Datum:
maart 13
Tijd:
20:00 - 21:30 UTC+0
Kosten:
€37.50

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.