Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Body Cleansing 432Hz: Michael en Tasja

december 6 @ 19:00 - 20:30 UTC+0

€37.50

Nieuwe datum volgt. Laat gerust weten, als je interesse hebt, in de 432Hz Body cleansing. Dan hou ik je op de hoogte over de nieuwe datum.

Body Cleansing 432Hz: Harmoniseer en balanceer je energieveld

Wil je je energieveld in harmonie brengen met de natuurlijke frequentie van moeder aarde en het universum? Wil je jezelf bevrijden van negatieve energieën of blokkades die je innerlijke groei belemmeren?

Michael Telapary en Tasja Hut bundelen hun kennis en kracht om je hierbij te helpen door een unieke Body Cleansing aan te bieden. Dit is een proces van Innerlijke reiniging en harmonisering, waarbij ze gebruik maken van verschillende methoden en rituelen, zoals:

 • Heilige planten die de negativiteit uit je aura kunnen zuiveren en verwijderen.
 • Indiaanse fluiten die gestemd zijn in 432 Hertz, de frequentie die overeenkomt met de trilling van moeder aarde en het universum. De klanken van deze 432Hz fluiten kunnen gaan resoneren met jou persoonlijke energieveld waardoor ze weer in balans kunnen komen.

Deze avond is liggend en iedereen ontvangt een individuele cleansing, waarbij Michael en Tasja afstemmen op je persoonlijke energieveld.

Praktische informatie:

 • Begeleiders: Michael Telapary-Indiaanse fluiten en Tasja Hut – Energetisch healer
 • Datum: woensdag 6 December 2023
 • Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur
 • Kosten: €37,50 per persoon, Aanbetaling van € 10,- vereist om je plaats te garanderen. Restant mag bij binnenkomst worden voldaan.
 • Aantal deelnemers: maximaal 6
 • Materialen: zijn aanwezig.
 • Locatie: Praktijk Al één Zijn Alexander Gogelweg 59 B Vlissingen
 • Parkeren: ruim en gratis voor de deur

  “Ha die lieve Tasja, Ik vond het meer dan geweldig gisterenavond. Michael en jij zijn een stralend duo van Lichtbrengers. Hopelijk vinden velen de weg naar jullie in jouw mooie Centrum. Het was prachtig om te ervaren. Dank jullie wel. “

Gegevens

Datum:
december 6
Tijd:
19:00 - 20:30 UTC+0
Kosten:
€37.50

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie.
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.