Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Chakra Tekenen. 7 Sleutels van bewustzijn 8 lessen.

november 4 @ 10:00 - 16:00 UTC+2

€325
Cursus Chakra tekenen.
Ga je mee op reis om je chakra’s te ontdekken? Heb je zin om je zelf verder te ontwikkelen? Nieuwsgierig naar deze 7 sleutels van bewustzijn? Een innerlijke reis wordt zichtbaar in zeven persoonlijke chakra tekeningen.
In deze cursus gaan we de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. Deze chakra’s zijn verbonden met de 7 sleutels van bewustzijn. Door het maken van en kijken naar de chakratekening, krijg je een beter inzicht in de energie van je eigen chakra’s en jouw persoonlijk functioneren. Wanneer de 7 chakra’s zich verder kunnen ontwikkelen en ontplooien kom je meer in je IK-kracht te staan in verbinding met je zelf.
De lesdagen bestaan oa uit theorie, psychologie, meditatie, visualisatie, oefeningen en tips afgestemd per chakra. Samen zetten we de heilige geometrie van de chakra tekening op en thuis is voldoende tijd om de tekening verder uit te werken. Daarnaast hou je een dagboekje bij met je persoonlijke ervaringen. De volgende les bekijken we de resultaten en bespreken we elkaars tekeningen. De groepsdynamiek maakt deze cursus nog leerzamer.
Chakra tekenen helpt om: • Heerlijk te ontspannen en werkt helend. • Een rustmoment voor jezelf in te bouwen. • Jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen en groeien. • In contact te komen met je creativiteit • Je te transformeren tot wie je werkelijk bent.
Cursus Chakra tekenen. Docente: Tasja Hut. Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten: € 325,00. Deze cursus bestaat in totaal uit 8 lessen om de 3 tot 4 weken. Materialen zijn aanwezig. De thee staat voor je klaar met iets lekkers. Iedereen kan meedoen, je hebt geen voorkennis of ervaring nodig.
Data: plannen we samen in met een datumprikker. Alle dagen van de week zijn mogelijk.
Locatie: Praktijk Al één Zijn Falckstraat 2 in Vlissingen. Gratis parkeren voor de deur.

Gegevens

Datum:
november 4
Tijd:
10:00 - 16:00 UTC+2
Kosten:
€325

Locatie

Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Site:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.