Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

START Cursus Chakra tekenen. De 7 Sleutels van bewustzijn totaal 8 lessen

16 november 2022 @ 10:00 - 15:00 UTC+2

Cursus Chakra tekenen. De 7 Sleutels van bewustzijn totaal 8 lessen.

Dit is geen teken cursus maar door de chakra te tekenen krijg je een beter inzicht in de energie van je eigen chakra’s en jouw persoonlijk functioneren.

Wanneer de 7 chakra’s zich verder kunnen ontwikkelen en ontplooien kom je meer in je IK-kracht te staan en ben je meer in verbinding met je zelf.

Ga je mee op reis om jou chakra’s te ontdekken? Heb je zin om je zelf verder te ontwikkelen? Nieuwsgierig naar deze 7 sleutels van bewustzijn? Een innerlijke reis wordt uiteindelijk zichtbaar in zeven persoonlijke chakra tekeningen.

In deze cursus gaan we de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. Deze chakra’s zijn verbonden met de 7 sleutels van bewustzijn. Door het maken van en kijken naar de chakratekening, krijg je een beter inzicht in de energie van je eigen chakra’s en jouw persoonlijk functioneren.

De lesdagen bestaan oa uit theorie, psychologie, meditatie, visualisatie, tekenanalyse en oefeningen en tips telkens afgestemd per chakra. Samen zetten we de heilige geometrie van de chakra tekening tijdens de les op en thuis is voldoende tijd om de tekening verder uit te werken. Daarnaast hou je een dagboekje bij met je persoonlijke ervaringen per chakra. De volgende les bekijken we de resultaten en bespreken we elkaars tekeningen.

De groepsdynamiek maakt deze cursus nog leerzamer en vaak vrienden voor het leven.

Chakra tekenen helpt om: • Heerlijk te ontspannen en werkt helend. • Een rustmoment voor jezelf in te bouwen. • Jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen en groeien. • In contact te komen met je creativiteit • Je te transformeren tot wie je werkelijk bent.

Cursus Chakra tekenen. Docente: Psychosociaal therapeut Tasja Hut. Tijd: van 10.00 tot 15.00 uur. Deze cursus bestaat in totaal uit 8 lessen 1x per maand start woensdag:. 1e chakra 16-11, 2e chakra 21-12, 3e chakra 25-01, 4e chakra 15-02, 5e chakra 15-03, 6e chakra 19-04, 7e chakra 17-05, Afsluiting 14-06. Kosten: € 425,-. Materialen zijn aanwezig. De thee staat voor je klaar met iets lekkers. Iedereen is van harte welkom, je hebt geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Inclusief certificaat.

Locatie: Praktijk Al één Zijn Falckstraat 2 in Vlissingen. Gratis parkeren voor de deur.

Gegevens

Datum:
16 november 2022
Tijd:
10:00 - 15:00 UTC+2

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *