Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Zeven Sleutels van Bewustzijn – Cursus 8 lessen start bij voldoende interesse in 2024.

3 december 2023 @ 09:00 - 16:00 UTC+0

De Zeven Sleutels van Bewustzijn – Cursus 8 lessen start bij voldoende interesse in 2024.
Als een chakra te weinig of te veel ontwikkeld is kun je dit zien als afweermechanismen en overlevingsstrategieën. Die zijn het kind behulpzaam om het leven op een veilige manier aan te kunnen. Deze gewoonten vormen de karakter aanpassingen. Door het ontwikkelen en ontplooien van de 7 chakra’s kom je meer in je IK-kracht te staan en ben je meer in verbinding met jezelf.
In deze cursus zullen we de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. De lesdagen bestaan uit theorie, psychologie, karakterstructuren, meditatie, visualisatie, tekenanalyse, informatie, oefeningen en tips per chakra. Samen zetten we de heilige geometrie van de chakratekening op en thuis werk je de tekening gedurende een maand verder uit en maak je aantekeningen. De volgende lesdag bespreken we elkaars tekeningen en leren we meer over ons zelf en elkaar.

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur totaal 8 lessen, 3e zondag 1x per maand. 8 x 95,= euro. Bij voldoende aanmeldingen start deze cursus in 2024. Materialen zijn aanwezig. Geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Inclusief certificaat. Voldoende ruimte en aandacht voor ieders persoonlijk proces.

Hartelijke groet,
Tasja
Ik ben therapeut op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, massages en meditatie docent.
Vektis erkenning: VBAG Psychosociale therapie / prestatiecode 24504.
Locatie: Praktijk Al één Zijn, Alexander Gogelweg 59 B Vlissingen, trapje naar beneden, gratis parkeren voor de deur.

Gegevens

Datum:
3 december 2023
Tijd:
09:00 - 16:00 UTC+0

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *