Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Engelen energiepoorten Intuitief schilderworkshop in 4 schilderijtjes.

11 juni 2022 @ 11:00 - 16:00 UTC+2

Engelen energiepoorten Intuitief schilderworkshop in 4 schilderijtjes.

Een intuïtieve schilderworkshop onder begeleiding van kunstenares Paula Luteijn. Ieder maakt deze dag 4 schilderijtjes met daarin engelen energiepoorten. Uitleg hoe je deze poorten kan toepassen krijg je mee op de dag zelf. Deze poorten zijn zeer geschikt om een ruimte positief op te laden en negatieve energie weg te halen. Denk aan een slaapkamer, een behandelruimte of je woonkamer. Aan het eind van de dag ga je met 4 prachtige en unieke schilderijtjes naar huis. Ieder met een eigen krachtige helende werking.

We werken met een speciale opgiettechniek die iedereen kan toepassen, met of zonder schilderervaring. We gaan er met elkaar weer een prachtige dag van maken. Doe je mee? Naast de 4 schilderijtjes ga je ook deze keer weer naar huis met één extra schilderijtje. Je kan deze speciaal maken voor iemand die wat extra engelen energie kan gebruiken als een persoonlijk cadeau.

Wie: Paula Luteijn en Tasja Hut. Datum: zaterdag 11 juni. Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur. Kosten: 67,50,= Graag zelf lunch meenemen. Inclusief: materialen, thee en iets lekkers. Als de basis laag aan het drogen is gaan we bij mooi weer gezamenlijk even wandelen. Tip: Neem voor binnen sokken of sloffen mee voor de warme voetjes.

Neem voor vragen gerust contact op.
Hartelijke groeten,
Paula en Tasja

Gegevens

Datum:
11 juni 2022
Tijd:
11:00 - 16:00 UTC+2

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *