Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groei groep opstellingen zondag1 x per maand

januari 22

Groei groep opstellingen door Tasja Hut.

In deze unieke cursus neem ik je graag mee in de kracht van de opstellingen en daarnaast een afwisseling van ademwerk, lichaamswerk en soundhealing en hoe de weg ons wijst. Een cursus om jezelf op een positieve en effectieve manier verder te ontwikkelen en te groeien. Dit gaan we doen in de veiligheid van een vaste groep deelnemers.

Iedereen die wel eens een opstelling heeft gedaan weet het… Eén opstelling zegt meer dan 1.000 woorden. Het interessante is dat je veel vraagstukken systemisch kunt onderzoeken. In een opstelling worden eventuele verborgen dynamieken zichtbaar gemaakt. Als verschuivingen hierin opgehelderd kunnen worden geeft dit weer ruimte en kracht. Dit werkt niet alleen voor jezelf zo maar voor de hele groep.

Elke opstelling heeft een eigen energie. Door het telkens weer voelen, ervaren en gewaarworden van een opstelling vergroot je je intuïtieve ontwikkeling, het werkt helend, geeft inzichten en uiteindelijk rust. Een opstelling is bij uitstek een methodiek die werkt op alle niveaus van bewustzijn.

Docent: Tasja Hut, 2010 afgestudeerd als Psychosociaal therapeut, 2017 coaching met familie opstellingen, 2018 Nascholing Systeem opstellingen, 2022-2023 Familie, organisatie-en trauma het nieuwe opstellingen. De mogelijkheid bestaat dat op sommige dagen een extra gastdocent aanwezig zal zijn ter ondersteuning en verdieping van deze unieke groei groep.

Wanneer? 1 x per maand op zondag. Nog 5 bijeenkomsten in 2023 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Vanaf 9.45 uur staat de thee met iets lekkers klaar in de kantine.
Data:  22-01, 12-02, 12-03, 16-04, 14-05, 11-06. Kosten: 55,- per dag.

Zelf lunch meebrengen. Koelkast aanwezig. De zaal betreden op sokken of sloffen. Dopflesje toegestaan. Zijn er bijzonderheden dan graag van tevoren door geven.

Gegevens

Datum:
januari 22

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *