Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familie opstellingen en Systemisch werk in een groep

maart 24 @ 14:00 - 17:00 UTC+0

€45

Familie opstellingen en Systemisch werk in een groep

Tijdens deze middag neem ik je mee in de bijzondere wereld van opstellingen en systemisch werk. Er is ruimte voor vragen, theorie, oefeningen, opstellingen en wat de dag ons verder brengt. Opstellingen, of het een familie opstelling is of een ander soort opstelling, zijn een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf en je relaties met anderen. Met opstellingen kun je verborgen dynamieken zichtbaar maken en verschuivingen hierin oplossen.

De HEEL methode wordt toegepast, dit is universeel en volgt de natuurlijke, volwassen manier van het verwerken van emoties. HEEL staat voor: Herkennen, Erkennen, Expressie geven en Loslaten. Dit werkt helend, geeft inzichten en uiteindelijk rust.

Deze middag kan je zowel als vraagsteller als representant deelnemen. Wij gaan er met elkaar weer een hele bijzondere middag van maken. Daar kan jij onderdeel van zijn. Doe je mee? Voel je welkom om erbij te zijn.

Datum: 24 maart, deze dag is er een extra assistente aanwezig. Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur. Kosten: 45,- per bijeenkomst. Graag vooraf betalen of bij aanvang in een envelop met je naam erop.

Inclusief: Inzichtkaartje en thee met iets lekkers staan voor je klaar. Denk aan sokken of sloffen voor de warme voetjes.

Hartelijke groet,
Tasja

Tasja is een holistisch therapeut gespecialiseerd op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, massages, energetische behandelingen, meditatie docente en cursusleidster. Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door je aanvullende verzekering of je werkgever. Vektis erkenning: VBAG Psychosociale therapie / prestatiecode 24504.
Locatie: Praktijk Al één Zijn, Alexander Gogelweg 59 B Vlissingen,
Ruim en gratis parkeren voor de deur, trapje naar beneden.
Welkom. Fijn dat je er bent!

Gegevens

Datum:
maart 24
Tijd:
14:00 - 17:00 UTC+0
Kosten:
€45

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.