Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hand massage in 2 tallen

25 mei 2022 @ 20:00 - 21:45 UTC+2

Handmassage workshop door Tasja Hut
Onderlinge handmassage is leuk om te doen en te ervaren en ook nog eens heerlijk ontspannend. Je handen krijgen heel wat te verduren… dat vraagt om extra verwennerij!!
Het masseren van de handen is een zeer effectieve manier om lichaamssystemen in balans te brengen, spanning te verminderen en de gezondheid en geestelijk welzijn te ondersteunen.
De handen bevatten duizenden zenuwuiteinden, vandaar de grote gevoeligheid. De hand wordt door de tegenovergestelde hersenhelft bediend. Onze handen en geest werken altijd nauw samen. We gebruiken ze constant maar worden vaak vergeten om even extra aandacht te geven.
We gaan in 2 tallen verbinding maken, elkaars handen masseren en genieten van het plezier dat je beleeft van het geven en ontvangen van de massage. Ik zal je begeleiden in de verschillende basis technieken voor deze heerlijk ontspannende hand massage. Iedereen kan het en het is leuk om daarna thuis te doen bij je kinderen of partner.
Datum: 25 mei woensdag. Tijd: van 20.00 tot 21.45 uur. Kosten: € 12,00. Bijzonderheden: inclusief massage olie/crème, thee en iets lekkers.
Zelf meenemen twee kleine handdoek. Draag makkelijk zittende kleding. We werken in 2 tallen liggend op de grond of zittend op een stoel.

Het resultaat heerlijk ontspannen naar huis.

Bij voldoende aanmeldingen gaan de activiteiten door. Materialen aanwezig. Draag makkelijk zittende kleding. Zaal op sokken betreden. Tip: neem dopflesje water mee. Ruim en gratis parkeren voor de deur. Graag gepast betalen. Inclusief thee en iets lekkers. Het adres is Falckstraat 2 Vlissingen. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Hartelijke groeten en graag tot ziens,
Tasja Hut

Gegevens

Datum:
25 mei 2022
Tijd:
20:00 - 21:45 UTC+2

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *