Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Healing rustgevend lig in 2 tallen

11 mei 2022 @ 20:00 - 21:45 UTC+2

Woensdag 11-5 healing liggend in 2 tallen.

We gaan elkaar een helende polariteitsbehandeling geven.

Door middel van verschillende handposities op verschillende polen van het lichaam wordt gewerkt aan de vrije stroom van energie. Door ons energiesysteem in evenwicht te brengen kan natuurlijke genezing plaatsvinden.
Aangezien levensenergie fysieke en emotionele informatie draagt, en de twee nauw met elkaar verbonden zijn, is het mogelijk om door middel van deze healing onevenwichtigheden in beide sferen op te lossen.
Je hoeft geen ervaring te hebben. Ik begeleid jullie graag tijdens deze avond. Het is heerlijk om te ontvangen maar ook heel bijzonder om te geven. Beide is helend.
Deze healing werkt op alle niveaus, als energieblokkades worden losgelaten, neemt het gevoel van stress af en rust en ontspanning toe. Het resultaat heerlijk ontspannen naar huis.

11 mei woensdag 20.00 tot 21.45 uur. Kosten 12,- Inclusief thee en iets lekkers.

Bij voldoende aanmeldingen gaan de activiteiten door. Materialen aanwezig. Draag makkelijk zittende kleding. Zaal op sokken betreden. Tip: neem dopflesje water mee en eventueel extra sokken. Ruim en gratis parkeren voor de deur. Geen pin aanwezig, graag gepast betalen.

Het adres is Falckstraat 2 Vlissingen. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Hartelijke groeten en graag tot ziens,
Tasja Hut

Gegevens

Datum:
11 mei 2022
Tijd:
20:00 - 21:45 UTC+2

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
Bekijk de site van Locatie

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *