Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Herfstvakantie

oktober 21 @ 08:00 - oktober 26 @ 17:00 UTC+0

Lieve klanten,

Tijdens de herfstvakantie is de praktijk gesloten. Er zijn geen meditatie lessen en consulten in deze week. Ik ga er even op uit om te genieten van het bos en haar rijkdom tijdens deze periode. Ik hou van de kleuren, de geuren en de geluiden van de herfst.

Ik wens jullie een heerlijke herfstvakantie toe. Ik hoop dat jullie, ook even zonder mij, de kans hebben om te ontspannen, te genieten en te reflecteren. Herfst is de tijd om los te laten wat je niet meer nodig hebt en te oogsten wat je hebt gezaaid.

Ik zie jullie graag weer na de herfstvakantie. Je kan wel online afspraken inboeken.

Warme herfst groet,
Tasja
Tasja is een gespecialiseerd therapeut op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, massages, energetische behandelingen, meditatie docente, Reiki master en cursusleidster.
Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door je aanvullende verzekering of werkgever, vraag er gerust naar. Vektis erkenning: VBAG Psychosociale therapie / prestatiecode 24504.
Locatie: Praktijk Al één Zijn van Tasja Hut, Alexander Gogelweg 59 B Vlissingen, gratis parkeren voor de deur, trapje naar beneden.

Gegevens

Begin:
oktober 21 @ 08:00 UTC+0
Einde:
oktober 26 @ 17:00 UTC+0
Site:
www.aleenzijn.nl

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, welzijn en innerlijke rust
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.