Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intuitief schilderworkshop engelen energiepoorten in 4 schilderijtjes

november 27 @ 13:00 - 18:00 UTC+2

euro65

Intuitief schilderworkshop engelen energiepoorten in 4 schilderijtjes
Een intuïtieve schilderworkshop onder begeleiding van kunstenares Paula Luteijn. Ieder maakt deze dag 4 schilderijtjes met daarin engelen energiepoorten. Uitleg hoe je deze poorten kan toepassen krijg je mee op de dag zelf. Deze poorten zijn zeer geschikt om een (behandel) ruimte op te laden. Je kan de schilderijtjes ook speciaal maken voor iemand die wat extra engelen energie kan gebruiken. Aan het eind van de dag ga je met 4 prachtige en unieke schilderijtjes naar huis. Ieder met een eigen helende werking. We werken met onder andere een speciale verf opgiettechniek die iedereen kan toepassen, met of zonder schilderervaring. We gaan er met elkaar weer een prachtige dag van maken. Doe je mee?

Wie: Paula Luteijn en Tasja Hut. Datum: zaterdag 27 November 2021. Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur. Kosten: 65,= Graag zelf lunch meenemen. Inclusief: materialen, thee en iets lekkers. Als de basis laag aan het drogen is gaan we bij mooi weer gezamenlijk even wandelen. Tip: Neem voor binnen sokken of sloffen mee voor de warme voetjes.

Gegevens

Datum:
november 27
Tijd:
13:00 - 18:00 UTC+2
Kosten:
euro65

Locatie

Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Site:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.