Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ademen en ontspannen

6 november 2019 @ 12:00 - 14:00 UTC+2

€85,

Ademen en ontspannen.

Aandacht voor de ademhaling. Een goede ademhaling heeft een positieve invloed op je gezondheid, je krijgt meer energie, meer zelfvertrouwen, zowel fysiek als mentaal. Afwisselend theorie en oefeningen hoop ik inzichten aan te reiken waarmee het ademen uit zichzelf gemakkelijker, rustiger, ruimer en vrijer kan.

Geschikt voor mensen die bv gespannen of gestrest zijn maar ook mensen zonder klachten kunnen mee doen. Eigenlijk is het interessant voor iedereen. We merken namelijk allemaal wel eens dat de spanning hoog is opgelopen door bepaalde omstandigheden en ademen…  ja, dat doen we ook allemaal.

Wanneer? op woensdag. Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur. Kosten: 20,= Graag bij aanvang voldoen. Bijzonderheden: draag makkelijk zittende kleding en neem eventueel extra sokken mee. Dopfles toegestaan. Materialen zijn aanwezig. Graag van tevoren aanmelden bij Tasja Hut. Locatie: Praktijk Al één Zijn, Falckstraat nr 2 in Vlissingen. Ruim en gratis parkeren voor de deur. www.aleenzijn.nl Zijn er nog vragen? neem gerust contact op.

Vriendelijke groeten,
Tasja

Gegevens

Datum:
6 november 2019
Tijd:
12:00 - 14:00 UTC+2
Kosten:
€85,

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *