Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mantra zingen Tasja Hut – Al één Zijn Vlissingen

december 11 @ 18:00 - 19:45 UTC+0

€17.50

🎶  Laat je meevoeren door de kracht van de mantra’s! Mantra betekent letterlijk bevrijding van de geest en is één van de meest pure en makkelijke manieren om verbinding te maken met jezelf en elkaar. Doe je mee?

Het is fijn om samen te zingen, het is laagdrempelig, je hoeft er niet voor te kunnen zingen, het is muziek voor de ziel. Het gaat om je intentie, het samen zijn, in het hier & nu met je aandacht en met elkaar.

  • Tijd: van 20.00 tot 21.45 uur.
  • Wanneer: 11 december.
  • Bijdragen: € 17,50 per keer.

Aanmelden: Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden en wil je meedoen met mantra zingen? Meld je dan aan want er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Wees welkom met of zonder ervaring! Materialen en boekjes zijn aanwezig.

Hartelijke groeten,
Tasja

🎶 Ik heb het mantra zingen bij Tasja bijgewoond en ik vond het een geweldige ervaring. Ik hou van zingen maar Tasja heeft me laten kennismaken met de magie en de betekenis van de mantra’s. Het was heel bijzonder en ik kan mantra zingen echt aan iedereen aanraden. De avond en de energie was magisch…..
Namasté 

Tasja is een gespecialiseerd therapeut op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, energetische behandelingen en meditatie docent.
Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door je aanvullende verzekering of werkgever, vraag er gerust naar. Vektis erkenning: VBAG Psychosociale therapie / prestatiecode 24504.
Locatie: Praktijk Al één Zijn, Alexander Gogelweg 59 B Vlissingen, gratis parkeren voor de deur.

Gegevens

Datum:
december 11
Tijd:
18:00 - 19:45 UTC+0
Kosten:
€17.50

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie.
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *