Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

🎶Zing mee met de magische mantra’s🎶

februari 8 @ 20:00 - 21:30 UTC+2

🎶 Wil je meer ontspanning, inspiratie en positieve energie in je leven? Doe dan mee met deze mantra cirkel en laat je meevoeren door de kracht van klank!

Wat zijn mantra’s? Mantra’s zijn heilige klanken en teksten uit verschillende spirituele stromingen. Een mantra is meer dan een klank, reeks klanken of woorden. Elke mantra is zo opgebouwd dat deze magisch werkt. Ze kunnen diep in je systeem resoneren en brengen ontspanning, inspiratie en positieve energie.

De oorsprong van de mantra’s ligt al duizenden jaren achter ons. Door het zingen en reciteren van de woordcombinaties ontstaat er een langzame, ritmische en diepere ademhaling. Het voortdurende denken in jezelf stopt en opent je hart.

Het is fijn om samen te zingen, het is laagdrempelig, je hoeft er niet voor te kunnen zingen. Het gaat om je intentie, het samen zijn, in het hier & nu met je aandacht en met elkaar.

Wat kun je verwachten?

  • Een korte uitleg over de betekenis en werking van de mantra’s
  • Een geleide meditatie om te landen en je hart te openen
  • Een reeks van verschillende mantra’s om mee te zingen of te luisteren
  • Een moment van stilte en reflectie
  • Een persoonlijk inzichtkaartje
  • Thee en iets lekkers

Wie ben ik?

Ik ben Tasja Hut, psychosociaal holistisch therapeut en mantra liefhebber. Ik heb zelf ervaren hoe helend en verbindend het zingen van mantra’s kan zijn voor mijn ziel. Ik wil graag mijn passie en plezier met jou delen, zodat jij ook de voordelen van mantra zingen kunt ontdekken.

Praktische informatie:

  • Tijd: 20.00 tot 21.30 uur.
  • Kosten: €20,- per persoon.

Aanmelden:

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen met deze mantra cirkel? Meld je dan snel aan want er zijn beperkt plaatsen beschikbaar! Wees welkom met of zonder zangervaring!

HART-elijke groeten,
Tasja

Ik heb de mantra cirkel bij Tasja bijgewoond en ik vond het een geweldige ervaring. Ik hou van zingen maar  Tasja heeft me laten kennismaken met de magie en de betekenis van de mantra’s. Het was heel bijzonder om samen met de andere deelnemers in een cirkel te zitten en onze stemmen te laten klinken. Ik voelde me heel verbonden met mezelf, met de anderen en met het universum. Het zingen van de mantra’s bracht me in een diepe staat van ontspanning en vreugde. Tasja is een enthousiaste en inspirerende begeleider die je op je gemak stelt en je meeneemt op een klankreis. Ik kan deze mantra cirkel aan iedereen aanraden die meer liefde, licht en positieve energie wil ervaren in zijn of haar leven. De energie was magie – Francis

Gegevens

Datum:
februari 8
Tijd:
20:00 - 21:30 UTC+2

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail:
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.