Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mini cursus Ademen 3 van 3

23 november 2022 @ 10:00 - 11:30 UTC+2

Mini cursus Ademen 3 lessen door Tasja Hut.

Ademen is de bron van ons bestaan, toch zijn we ons vaak niet bewust van onze ademhaling. We doen het (gelukkig) helemaal automatisch: ademhalen. Maar dat langzaam, bewust ademhalen een tool kan zijn om meer uit het leven te halen, daar zijn nog maar weinig mensen zich écht bewust van. Een goede ademhaling heeft een positieve invloed op onze gezondheid. Je krijgt meer energie, meer zelfvertrouwen en je bent in staat om spanning en stress beter te herkennen en belangrijker nog om dit aan te pakken.

De lessen bestaan uit een afwisselende combinatie van theorie en oefeningen en er is geen speciale voorkennis vereist om mee te doen. Mijn doel is om je technieken aan te reiken zodat er een ruimere, vrijere adembeweging kan ontstaan. Ik hoop dat ik je nieuwsgierig kan maken naar het functioneren van je ademhaling en dat je meer interesse krijgt in wat je adem je wil vertellen.

Met deze kleine investering van 3 lessen  leer je je adem voor de rest van je leven beter kennen en te gebruiken. Het is trouwens ook een goede basis voor je meditatie, yoga of sport. Kortom deze leuke afwisselende cursus, een goede ervaring voor iedereen, die wil werken aan zichzelf. Heb je al zin om mee te doen? Er is ruimte voor minimaal 6 tot 12 personen. Tip: draag makkelijk zittende kleding, flesje water toegestaan. Materialen zijn aanwezig

Data 3x op woensdag ochtend 02-11, 09-11, 23-11. Tijd van 10.00 tot 11.30 uur. Kosten: cursus 3 lessen € 75,-.

Data: 3x op dinsdag ochtend 29-11, 06-12, 13-12.  Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur. Kosten: cursus 3 lessen € 75,-.

Locatie: Praktijk Al één Zijn in de Falckstraat 2, Vlissingen. Ruim en gratis parkeren voor de deur. Je kan bij mij ook terecht voor individuele begeleiding. Meld je aan of voor vragen neem gerust contact met mij op.

Psychosociaal holistisch therapeut Tasja Hut.

Gegevens

Datum:
23 november 2022
Tijd:
10:00 - 11:30 UTC+2

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *