Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Persoonlijk Medicijnwiel voor je Zielsmissie We combineren meditatie en tekenen

september 4 @ 19:00 - 22:00 UTC+0

€22.50

Persoonlijk Medicijnwiel voor je Zielsmissie

We combineren meditatie en tekenen, om vijf persoonlijke krachtsymbolen op te halen.

We beginnen met een geleide meditatie, waarbij Aartsengel Michael je begeleidt. Je haalt een kristal op om je chakra’s te openen, te zuiveren en om je energetische kanalen te activeren. Tijdens onze reis maken we een tussenstop in de Akasha bibliotheek. Een mystieke plek waar oude wijsheid en kennis worden bewaard. Hier wordt het onbewuste bewust gemaakt. Vervolgens reizen we door naar Atlantis. Hier ontvang je op diepere lagen heling van de hogepriesteres. Dit is de plek waar je krachtsymbolen worden gezuiverd en geactiveerd.

Nu wordt het interessant! We gaan vijf keer afwisselend mediteren en tekenen. Tijdens deze sessies haal je persoonlijke kracht symbolen op die verbonden zijn met verschillende assen op de tijdlijn van je leven. Tot slot heb je 5 symbolen in je persoonlijke medicijnwiel. Dit wiel vertegenwoordigt jouw zielsmissie en deze symbolen kunnen je magisch ondersteunen wanneer je vastloopt op je levenspad. Het is een hulpmiddel om jezelf beter te begrijpen en richting te geven.

Heb je zin om mee op reis te gaan en jouw persoonlijke krachtsymbolen te ontdekken! Pak je kleurpotloden en meld je aan.

Wie: Holistisch therapeut en meditatie docent Tasja Hut. Datum: maandag 15 april. Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur. Kosten: 27.50. Inclusief: thee met iets lekkers om deze avond compleet te maken. Locatie: praktijk Al één Zijn Alexander Gogelweg 59 B trapje naar beneden. Vlissingen. Ruim en gratis parkeren voor de deur. Materialen zijn aanwezig. Tip: eigen kleurpotloden en/of stiften meenemen, denk ook aan extra sokken voor de warme voetjes.

Gegevens

Datum:
september 4
Tijd:
19:00 - 22:00 UTC+0
Kosten:
€22.50
Site:
www.aleenzijn.nl

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, welzijn en innerlijke rust
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.