Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

QLB Adem meditaties: zuiver en balanceer je lichaam, geest en ziel

januari 25 @ 22:00 - januari 26 @ 00:00 UTC+2

QLB Adem meditaties zijn een reinigende en verruimende ervaring.

Heb je behoefte aan meer ontspanning en bewustwording? Wil je je lichaam, geest en ziel zuiveren en balanceren? Dan zijn de QLB Adem meditaties iets voor jou. Onder professionele begeleiding van Tasja Hut kan je een intens meditatieproces ingaan. Je geeft jezelf een energiedouche en laat oude emoties los. Je maakt contact met de innerlijke stilte, waar natuurlijke heling kan plaatsvinden en je oorspronkelijke levensenergie vrijkomt.

QLB staat voor Quantum Light Breath, een ademmeditatie methode die is ontwikkeld door Jeru Kabbal. Door de combinatie van adem, muziek en aandacht wordt je uitgenodigd om steeds dieper in jezelf te gaan en te ontdekken wat er in je leeft.

We doen deze adem meditatie met een slaapmasker op om helemaal met je aandacht bij jezelf te blijven. Na de meditatie drinken we rustig thee om het lichaam te helpen om de losgemaakte afvalstoffen af te voeren.

Deze adem meditatie is geschikt voor iedereen, met of zonder meditatie ervaring. Je zult versteld staan van het resultaat! We gaan er met elkaar weer een prachtige avond van maken. Doe je mee?

Bijzonderheden: draag makkelijk zittende kleding. De zaal op sokken betreden.

Neem voor vragen gerust contact op.

Hartelijke groeten,
Tasja

Gegevens

Begin:
januari 25 @ 22:00 UTC+2
Einde:
januari 26 @ 00:00 UTC+2

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail:
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *