Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

QLB Adem meditatie. Geanuleerd.

26 november 2018 @ 22:00 - 27 november 2018 @ 00:00 UTC+2

euro12.50

QLB Adem meditaties onder begeleiding van Tasja Hut in Centrum Al één Zijn in Vlissingen.

Deze adem meditatie is een reiniging van lichaam, geest en ziel. Via de adem kan je snel, gemakkelijk en op een natuurlijke manier je spanning ontladen en je bewustzijn verruimen. Je breng jezelf met behulp van je adem in balans.
Om helemaal met je aandacht bij jezelf te blijven draagt iedereen tijdens deze meditatie een slaapmasker. Na de meditatie nemen we nog wat tijd om in alle rust thee te drinken om het lichaam te helpen om de losgemaakte afvalstoffen af te voeren.

Bijzonderheden: deze QLB Adem meditatie is op cd. Slaapmaskertjes zijn aanwezig, draag makkelijk zittende kleding. De zaal op sokken betreden. Datum: maandag 26 November Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur. Kosten: € 12,50. Graag op tijd aanmelden. Zijn er nog vragen neem gerust contact met mij op. Locatie: centrum Al één Zijn in Vlissingen. Falckstraat nr 2. Ruim en gratis parkeren voor de deur.

Gegevens

Begin:
26 november 2018 @ 22:00 UTC+2
Einde:
27 november 2018 @ 00:00 UTC+2
Kosten:
euro12.50

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
Bekijk de site van Locatie

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *