Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reiki I cursus weekenden starten weer bij voldoende interesse

20 januari 2024 @ 09:00 - 21 januari 2024 @ 15:00 UTC+0

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het overbrengen van universele levensenergie de basis is van het genezingsproces. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie dan ook. Met Reiki wordt die allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kun je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven.

Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energie helemaal tot leven.

Bij Reiki 1 ontvang je inwijdingen, die je individueel krijgt. Dit is vooral bedoeld om je energiekanaal (verder) te openen en je vermogen te versterken om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, blokkades en belemmeringen in je systeem worden opgeruimd.

Draag comfortabele kleding. Neem een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki voor op de middentafel/altaar. Thee met iets lekkers staat voor je klaar, zelf je lunch verzorgen. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Aan het einde van dit weekend ontvang je een Reiki I certificaat. Het is belangrijk dat je je op deze dagen mentaal voorbereidt en goed uitgerust bent.

Wij gaan er met elkaar een heel bijzonder weekend van maken. Daar kun jij onderdeel van zijn, doe je mee?

Datum:  onbekend. Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten: 195,-. Inclusief: Reiki I inwijdingen, certificaat en syllabus.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op.

Warme groet,
Tasja

Tasja is een gespecialiseerd therapeut op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, massages, energetische behandelingen en meditatie docent.

Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door je aanvullende verzekering of werkgever.
Vektis erkenning: VBAG Psychosociale therapie / prestatiecode 24504.

Locatie: Praktijk Al één Zijn, Alexander Gogelweg 59 B Vlissingen, gratis parkeren voor de deur.

Gegevens

Begin:
20 januari 2024 @ 09:00 UTC+0
Einde:
21 januari 2024 @ 15:00 UTC+0

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie.
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *