Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reiki I cursus weekend 1 & 2 april Tasja Hut

april 1 @ 10:00 - april 2 @ 16:00 UTC+2

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie ook. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven.

Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch helemaal tot leven.

Bij Reiki 1 onderga je inwijdingen, welke je individueel ontvangt. Dit is vooral bedoeld om je energiekanaal (verder) open te zetten en wordt de mogelijkheid versterkt om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, blokkades en belemmeringen in je systeem worden opgeruimd.

Draag comfortabel zittende kleding. Neem een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki voor op de midden tafel/altaar. Thee met iets lekkers staat voor je klaar, zelf je lunch verzorgen. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Aan het einde van dit weekend ontvang je een Reiki I certificaat. Het is belangrijk dat je je op deze dagen mentaal voorbereid en goed uitgerust bent.

Wij gaan er met elkaar een heel bijzonder weekend van maken. Daar kan jij onderdeel van zijn, doe je mee?

Datum: 1 en 2 april 2023
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur.
Kosten: 185,-. Inclusief: certificaat en syllabus.
Reiki Master Tasja Hut.

Locatie Praktijk Al één Zijn.
Falckstraat 2.
4384AA Vlissingen.

Mocht er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn neem gerust contact met mij op.
Graag op tijd aanmelden om teleurstellingen te voorkomen ivm het beperkt aantal deelnemers.

Gegevens

Begin:
april 1 @ 10:00 UTC+2
Einde:
april 2 @ 16:00 UTC+2

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *