Meteen naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reiki I cursus weekend 1 & 2 april Tasja Hut

april 1 @ 10:00 - april 2 @ 16:00 UTC+2

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het overbrengen van universele levensenergie de basis is van het genezingsproces. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie dan ook. Met Reiki wordt die allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kun je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven.

Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energie helemaal tot leven.

Bij Reiki 1 ontvang je inwijdingen, die je individueel krijgt. Dit is vooral bedoeld om je energiekanaal (verder) te openen en je vermogen te versterken om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, blokkades en belemmeringen in je systeem worden opgeruimd.

Draag comfortabele kleding. Neem een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki voor op de middentafel/altaar. Thee met iets lekkers staat voor je klaar, zelf je lunch verzorgen. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Aan het einde van dit weekend ontvang je een Reiki I certificaat. Het is belangrijk dat je je op deze dagen mentaal voorbereidt en goed uitgerust bent.

Wij gaan er met elkaar een heel bijzonder weekend van maken. Daar kun jij onderdeel van zijn, doe je mee?

Datum: 1 en 2 april 2023 Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten: 185,-. Inclusief: certificaat en syllabus. Reiki Master Tasja Hut.

Locatie Praktijk Al één Zijn. Falckstraat 2. 4384AA Vlissingen.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op.
Graag op tijd aanmelden om teleurstellingen te voorkomen i.v.m. het beperkt aantal deelnemers.

Gegevens

Begin:
april 1 @ 10:00 UTC+2
Einde:
april 2 @ 16:00 UTC+2

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *