Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reiki I cursus weekend door Tasja Hut

januari 18 @ 12:00 - januari 19 @ 18:30 UTC+2

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven.

Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Bij Reiki 1 onderga je inwijdingen, welke je individueel ontvangt. Dit is vooral bedoeld om je energiekanaal open te zetten en wordt de mogelijkheid 4 keer versterkt om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, blokkades en belemmeringen in je systeem worden opgeruimd.

Draag comfortabel zittende kleding. Neem een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki voor op de tafel. Zelf je lunch meebrengen, wij zorgen voor thee en iets lekkers. Aan het einde van dit weekend krijg je een Reiki I certificaat mee naar huis. Het is belangrijk dat je je op deze dagen voorbereid en goed uitgerust bent. Op beide dagen zal Peter Malcorps assisteren met zijn Reiki II ervaring. We gaan er met elkaar een heel mooi weekend van maken. Doe je mee?

Datum: 18 en 19 Januari.
Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur.
Kosten: 165,-

Reiki Master Tasja Hut
Locatie Praktijk Al één Zijn
Falckstraat 2
4384AA Vlissingen

Mocht er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn neem gerust contact op.

Gegevens

Begin:
januari 18 @ 12:00 UTC+0
Einde:
januari 19 @ 18:30 UTC+0

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.