Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reiki 1e graad

augustus 31 @ 10:00 - september 1 @ 17:00 UTC+0

€225

Ik laat je dit weekend graag kennis maken met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Reiki is een eeuwenoude geneeswijze, waarbij het overbrengen van universele levensenergie de basis is van het genezingsproces. Met Reiki wordt die allesomvattende energie via handposities door het lichaam gestuurd. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energie helemaal tot leven.

  • Je ontdekt de handposities en leert hoe je jezelf én anderen een Reiki behandeling kunt geven en deze energie kunt doorgeven zonder klachten van anderen over te nemen.
  • Je leert een verkorte chakra behandeling, waarmee je snel de helende kracht van Reiki kunt inzetten. Er is voldoende ruimte om te oefenen, vragen te stellen en ervaringen te delen.

Bij Reiki 1 ontvang je initiaties, die je individueel krijgt, om je energiekanaal te reinigen, te openen en je vermogens te versterken om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam en de behandelingen.

Samen maken we er een inspirerend Reiki I weekend van. Daar kun jij onderdeel van zijn, doe je mee? Neem je een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki?

Twee opeenvolgende dagen begeleid door een ervaren Reiki master Tasja Hut. Tijd: 10.00 tot 17.00 uur. Kosten: 225,-. Inclusief: Reiki I certificaat, inwijding, reader en een You Tube link met aanvullende informatie, meditaties, oefeningen en muziek. Zorg dat je je op deze dagen mentaal voorbereidt en goed uitgerust bent. Draag comfortabele kleding en eventueel warme sokken. Zelf je lunch verzorgen, koelkast is aanwezig. Thee met iets lekkers staan voor je klaar.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met me op.

Harte groet,
Tasja

Tasja is een holistisch therapeut en gespecialiseerd op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, massages, Reiki master, energetische behandelingen, meditatie docente en cursusleidster.

Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door je aanvullende verzekering of werkgever. Vektis erkenning: VBAG Psychosociale therapie.

Locatie: Praktijk Al één Zijn, Alexander Gogelweg 59 B Vlissingen, ruim en gratis parkeren voor de deur, trapje naar beneden.

Gegevens

Begin:
augustus 31 @ 10:00 UTC+0
Einde:
september 1 @ 17:00 UTC+0
Kosten:
€225
Site:
www.aleenzijn.nl

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, welzijn en innerlijke rust
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.