Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reiki 1 cursus weekend Tasja Hut – Peter Malcorps

26 september 2020 @ 12:00 - 27 september 2020 @ 18:30 UTC+2

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie ook. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven.

Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze Tibetaans boeddhistische healing methode. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven.

Bij Reiki 1 onderga je inwijdingen, welke je individueel ontvangt. Dit is vooral bedoeld om je energiekanaal open te zetten en wordt de mogelijkheid versterkt om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, blokkades en belemmeringen in je systeem worden opgeruimd.

Aanvang 10.00 uur. Draag comfortabel zittende kleding. Neem een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki voor op de tafel. Zelf lunch verzorgen, wij zorgen voor thee en iets lekkers. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Aan het einde van dit weekend ontvang je jou Reiki I certificaat. Het is belangrijk dat je je op deze dagen mentaal voorbereid en goed uitgerust bent.

Wij gaan er met elkaar een heel mooi weekend van maken. Doe je mee?

Datum: 26 en 27 september.
Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur.
Kosten: 165,-.
Reiki Master Tasja Hut – Reiki 2e graad Peter Malcorps.

Locatie Praktijk Al één Zijn.
Falckstraat 2.
4384AA Vlissingen.

Mocht er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn neem gerust contact op.
Graag op tijd aanmelden om teleurstellingen te voorkomen ivm het beperkt aantal deelnemers.

Gegevens

Begin:
26 september 2020 @ 12:00 UTC+0
Einde:
27 september 2020 @ 18:30 UTC+0

Locatie

Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.