Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

REIKI I WEEKEND

2 oktober 2021 @ 10:00 - 3 oktober 2021 @ 16:30 UTC+2

€175
REIKI I WEEKEND
Zaterdag 2 en Zondag 3 Oktober
Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Het is veel ouder dan welke religieuze filosofie ook. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven.

Maak kennis met het verhaal van Reiki, de leefregels en de basisprincipes van deze healing methode. Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven.
Bij Reiki 1 onderga je inwijdingen, welke je individueel ontvangt. Dit is vooral bedoeld om je energiekanaal open te zetten en wordt de mogelijkheid versterkt om de universele levensenergie toe te passen. Er komt extra energie beschikbaar voor het lichaam, blokkades en belemmeringen in je systeem worden opgeruimd.

Draag comfortabel zittende kleding. Neem een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki voor op de midden tafel. Eigen lunch verzorgen, thee en iets lekkers staan voor je klaar. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Aan het einde van dit weekend ontvang je je Reiki I certificaat. Het is belangrijk dat je je op deze dagen mentaal voorbereid en goed uitgerust bent. We gaan er met elkaar weer een prachtig weekend van maken. Doe je mee?

Datum: Reiki I WEEKEND 2 en 3 oktober.
Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur.
Kosten: 175,=
Reiki Master Tasja Hut
Locatie Praktijk Al één Zijn.
Falckstraat 2. 4384AA Vlissingen. Gratis parkeren.

Mocht er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn of eventueel interesse maar in een andere datum neem gerust contact op.
Namasté,
Tasja

Gegevens

Begin:
2 oktober 2021 @ 10:00 UTC+2
Einde:
3 oktober 2021 @ 16:30 UTC+2
Kosten:
€175

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Site:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Thee en iets lekkers staan voor je klaar.