Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reiki II cursus zondag 10 maart

maart 10 @ 09:00 - 16:00 UTC+0

€125

Zondag 10 maart Reiki II Cursus
Verdieping in de mogelijkheden van Reiki

Reiki II is het vervolg op Reiki I. In deze cursus leer je hoe je meer verdieping en een ruimere toepassing van de Reiki energie kunt bereiken. Je leert drie Reiki symbolen en ontvangt er één extra. De symbolen kun je gebruiken om je behandelingen te versterken, om blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau op te lossen, en om Reiki naar een bepaalde plaats, situatie of persoon te sturen. Je leert ook hoe je ruimtes energetisch kunt reinigen en hoe je behandelingen op afstand kunt geven en nog veel meer. Omdat de Reiki energie is toegenomen kun je je behandelingen gaan verkorten met hetzelfde resultaat.

Bij Reiki II ontvang je een inwijding, die je individueel krijgt. om je energiekanaal te reinigen, te openen en je vermogens te versterken om de universele levensenergie toe te passen. De symbolen worden geactiveerd. Zo komt extra energie beschikbaar voor het lichaam en de behandelingen.

Samen maken we er een inspirerend Reiki II dag van. Daar kun jij weer onderdeel van zijn, doe je mee? Neem een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki,

Begeleid door een ervaren Reiki master Tasja Hut. Data: zondag 10 maart, volgende op zondag 26 mei. Tijd: 10.00 tot 17.00 uur. Kosten: 125,-. Inclusief: Reiki II certificaat, Reiki II inwijding en een reader. zorg dat je je op deze dagen mentaal voorbereidt en goed uitgerust bent. Draag comfortabele kleding en eventueel warme sokken. Zelf je lunch verzorgen, koelkast is aanwezig,. Thee met iets lekkers staat voor je klaar.
Heb je nog vragen, neem gerust contact met me op.

Harte groet,
Tasja

Tasja is een holistisch therapeut gespecialiseerd op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, massages, energetische behandelingen en meditatie docent.

Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door je aanvullende verzekering of werkgever.
Vektis erkenning: VBAG Psychosociale therapie / prestatiecode 24504.
Locatie: Praktijk Al één Zijn, Alexander Gogelweg 59 B Vlissingen, gratis parkeren voor de deur, trapje naar beneden.

Gegevens

Datum:
maart 10
Tijd:
09:00 - 16:00 UTC+0
Kosten:
€125

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.