Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reiki sessie 47.50. Deze actie is geldig tot en met 20 juni 2024!

mei 27 @ 10:00 - juni 20 @ 17:00 UTC+0

euro47.50
Leuke Actie!Ontdek de Helende Kracht van Reiki!
Ben je op zoek naar innerlijke balans, ontspanning, welzijn en heling? Goed nieuws! Als Reiki Master en Therapeut nodig ik je uit voor een Reiki kennismakingssessie.
Deze actie is geldig tot en met 20 juni 2024
Wat kun je verwachten?
Intake en Eerste Behandeling: Tijdens deze sessie leren we elkaar kennen en bespreken we jouw specifieke behoeften. Ik stem de behandeling af op jouw energie en intenties.
Energie in Balans: Reiki is een eeuwenoude Japanse helingstechniek die werkt met universele levensenergie. Het bevordert ontspanning, vermindert stress en ondersteunt het zelfgenezend vermogen van je lichaam.
Holistiche Benadering: Reiki gaat verder dan fysieke symptomen. Het richt zich op de gehele persoon: lichaam, geest en ziel. Een holistische benadering voor totale welzijn.
Tarief Reiki Kennismakingssessie: Slechts €47,50 voor een sessie van 60 minuten. Een mooi cadeau en een investering in jezelf!
Vergoeding door Verzekering of je werkgever: Sommige zorgverzekeraars bieden volledige of gedeeltelijke vergoeding. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar of je werkgever naar de specifieke vergoedingen.
Reiki 1 en 2 Cursussen: Als professioneel Reiki-beoefenaar en master geef ik ook cursussen. Leer zelf Reiki toepassen en verrijk je leven met deze prachtige energie!
Maak een afspraak via een persoonlijk berichtje of handig via mijn website, vul in bij opmerkingen actie code: : “Reiki” in en betaal slechts €47,50,- voor een heerlijk ontspannende en helende Reiki sessie.
Hartelijke groeten,
Tasja Hut
Tasja is een holistische, energetische, psychosociale, trauma, familie- en systeemopstellingen, adem, ontspanning, yoga, meditatie en massage therapeut, cursusleidster en Reiki master. Haar praktijk, Al één Zijn, is gevestigd op Alexander Gogelweg 59 B in Vlissingen, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Gegevens

Begin:
mei 27 @ 10:00 UTC+0
Einde:
juni 20 @ 17:00 UTC+0
Kosten:
euro47.50
Site:
www.aleenzijn.nl

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.