Ga naar de inhoud

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De zomer is aangebroken

juli 8 @ 08:00 - augustus 16 @ 17:00 UTC+0

Lieve klanten,

De zomer is aangebroken en dat betekent dat mijn praktijk gesloten is voor een welverdiende vakantie. Er zijn geen meditatie lessen en consulten. Ik ga genieten van de zon, de natuur en de rust.

Ik wens jullie ook een heerlijke zomer toe. Ik hoop dat jullie, ook zonder mij, de tijd kunnen nemen om te ontspannen, te genieten en op te laden, je hart te volgen en je ziel te laten stralen

Je kan wel online afspraken inboeken. Ik zie jullie graag weer na de zomer.

Zomer groeten,
Tasja

Tasja is een gespecialiseerd therapeut op het gebied van psychosociale therapie, trauma release therapie, familie- en systeemopstellingen, massages, energetische behandelingen,  meditatie docente en cursusleidster.
Behandelingen worden gedeeltelijk of volledig vergoed door je aanvullende verzekering of werkgever. Vektis erkenning: VBAG Psychosociale therapie / prestatiecode 24504.
Locatie: Praktijk Al één Zijn, Alexander Gogelweg 59 B trapje naar beneden, Vlissingen, gratis parkeren voor de deur. Trapje naar beneden.

Gegevens

Begin:
juli 8 @ 08:00 UTC+0
Einde:
augustus 16 @ 17:00 UTC+0

Locatie

Praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en welzijn
Alexander Gogelweg 59 B
Vlissingen, Zeeland 4384 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0612710769
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tasja Hut
E-mail
aleenzijn@zeelandnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van praktijk Al één Zijn. Graag van tevoren aanmelden. Bij voldoende interesse gaan de activiteiten door. Tip: dopflesje water en warme sokken. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *