Mandala Tekenen

Mandala tekenen HARTCHAKRA 2 daagse 10 Oktober en 14 November
Krijg inzicht in de energie van jou chakra

Tijdens deze twee daagse cursus gaan we één hoofdchakra ervaren, beleven en tekenen. Door het maken van en kijken naar je mandala, krijg je een beter inzicht in de energie en je persoonlijk functioneren. Dit geeft inzichten oa over je gezondheid, gedachten, emoties, houding en leefwijze. Als elk chakra zich voldoende kan ontwikkelen en ontplooien, dan pas ontstaat er harmonie en ruimte om diegene te zijn, wie je werkelijk bent.

Ga met een unieke persoonlijke chakra mandala naar huis
De cursus bestaat uit o.a. theorie, chakrapsychologie, meditatie en oefeningen gericht op de chakra’s. Een mandala tekenen van je chakra’s gaat dieper en verder dan kleuren en tekenen alleen. Deze 2 daagse cursus is per chakra los te volgen. De basismandala wordt de 1e les opgezet en deze werk je vóór de 2e les thuis met kleurpotlood verder uit . Inclusief cursus map, tekenpapier, koffie, thee en iets lekkers.

Hoi Tasja,
Bijna verbazingwekkend om te ervaren hoe je op zo’n leuke ontspannen en creatieve manier met Chakratekenen aan je eigen ontwikkeling kan werken. Elke keer was het weer fantastisch om te ervaren hoe jij middels meditatie, visualisatie & mantra’s een sfeer van rust en ontspanning creëerde en ons inzichten gaf d.m.v onze chakratekeningen.
Echt enorm bedankt voor deze wijze inzichten en niet te vergeten je lieve en ondersteunende woorden die je mij hebt gegeven in deze “reis” door mijn chakra’s. Echt een geweldige ervaring en enorme aanrader als je op creatieve wijze durft open te staan voor nieuwe inzichten!!
Liefs, Esther