Chakra Cursus

Krijg inzicht in de energie van elk chakra en jouw persoonlijk functioneren
In deze cursus ga je de zeven hoofdchakra’s ervaren, beleven en tekenen. Door het maken van en kijken naar de chakra tekening, krijg je een beter inzicht in de energie van elke chakra en jouw persoonlijk functioneren. Dit geeft inzichten over je gezondheid, gedachten, emoties, houding en leefwijze. Als elk chakra zich voldoende kan ontwikkelen en ontplooien, dan pas ontstaat er harmonie en ruimte om diegene te zijn, wie je werkelijk bent.
Iedere les krijg je theorie over de chakrapsychologie, doen we meditaties en oefeningen, gericht op een chakra. Daarna wordt de basistekening opgezet en werk je thuis je tekening verder uit. De volgende les bekijken we de resultaten en bespreken we elkaars tekeningen. De groepsdynamiek maakt deze cursus nog specialer.

Deze cursus gaat dieper en verder dan kleuren en tekenen alleen
Deze cursus bestaat uit 8 lessen om de 3 tot 4 weken. Data: bij voldoende aanmeldingen start de volgende groep en de data zijn nog  in overleg met de groep. Tijd: zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Kosten: € 250,00 voor aanvang voldoen. Inclusief syllabus, papier, koffie, thee en iets lekkers. Zelf lunch meenemen.

Start na de zomervakantie  op 26 aug, 16 sep, 07 okt, 4 nov, 25 nov, 16 dec, 2019 volgt.

Hoi Tasja,
Bijna verbazingwekkend om te ervaren hoe je op zo’n leuke ontspannen en creatieve manier met Chakratekenen aan je eigen ontwikkeling kan werken. Elke keer was het weer fantastisch om te ervaren hoe jij middels meditatie, visualisatie & mantra’s een sfeer van rust en ontspanning creëerde en ons inzichten gaf d.m.v onze chakratekeningen.
Echt enorm bedankt voor deze wijze inzichten en niet te vergeten je lieve en ondersteunende woorden die je mij hebt gegeven in deze “reis” door mijn chakra’s. Echt een geweldige ervaring en enorme aanrader als je op creatieve wijze durft open te staan voor nieuwe inzichten!!
Liefs, Esther