Contact

♥ Gericht op het stimuleren en behouden van gezondheid, het zelfhelend vermogen, preventie, vitaliteit, welbevinden en mogelijkheden waarbij de wisselwerking tussen lichaam en psyche wordt erkend.

Steeds meer bedrijven maken geldstromen vrij voor een persoonlijk therapeut omdat dit een belangrijke bijdragen levert aan het voorkomen en het herstel van ziekten. Informeer hier eens naar bij je werkgever.

De consulten zijn overdag en op afspraak op dinsdag, donderdag en vrijdag. Kosten €55,- per uur. Afmelden of verzetten van het consult? Dit kan kosteloos 24 uur voor de gemaakte afspraak. Neem gerust contact op indien er nog vragen zijn.

Mijn therapie wordt vergoed als alternatieve- of natuurgeneeskunde behandelingen. Neem voor aanvang van de therapie contact op met je ziektekostenverzekeraar om na te gaan in hoeverre mijn therapie vergoed wordt. Verder heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdrage af. Als therapeut mag ik geen diagnose stellen en werk ik heel klachtgericht. Mijn behandelingen kunnen goed gecombineerd worden met regulieren therapie.

Ik ben lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en valt onder de RBCZ. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Als Registertherapeut val ik onder het Tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ ).

♥ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
♥ Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze 
♥Mijn AGB-code als zorgverlener Tasja Hut: 90-050917
♥ De AGB-code van mijn praktijk Al één Zijn te Vlissingen: 90-050917
♥VBAG licentienummer: 2.101.023A
♥Rabo: NL 09 RABO 0154 4587 16
♥KvK: 20156523

Voor informatie en aanmelden

Locatie


Grotere kaart weergeven

Nieuwsbrief: ben je enthousiast over mijn activiteiten?
Wil je af en toe op de hoogte blijven, dat kan door middel van mijn nieuwsbrief.

of volgen via Facebook? Tasja Hut
of Al één Zijn
Web log Al één Zijn  voor ontspannen leesplezier

Tasja Hut
Psychosociaal Natuurgeneeskundig therapeut
Centrum Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2, 4384 AA Vlissingen
T: 06-127 107 69

♥ Hartelijke groeten,
Tasja Hut