Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

1 daagse Adem cursus. Geanuleerd.

25 november 2018 @ 10:00 - 16:00 UTC+0

euro65

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen om deze leuke cursus door te laten gaan.

Leer ruimer en vrijer ademen in deze 1 daagse Adem cursus door Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut
Veel klachten zijn terug te voeren naar een verkeerde ademhaling. Een goede ademhaling heeft een positieve invloed op je gezondheid, je krijgt meer energie, meer zelfvertrouwen en je bent zelf in staat om spanning en stress te herkennen en aan te pakken.
Deze cursus bestaat afwisselend uit theorie en oefeningen en heeft als doel technieken aan te reiken waarmee het ademen uit zichzelf gemakkelijker, rustiger, ruimer en vrijer kan worden zonder dat je deze steeds hoeft aan te sturen of te controleren. Kortom leer beter ademhalen. Doordat je leert je adem uit te nodigen om zich meer te ontspannen. Deze cursus kan je voor de rest van je leven gebruiken. Deze dag is een goede basis bij yoga en meditatie voor iedereen met of zonder ervaring. Het is een manier om beter met jezelf om te leren gaan.
Datum: op zondag 25 November. Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten: in prijs verlaagd nu voor slechts € 55,-, inclusief cursus map, koffie, thee en iets lekkers. Bijzonderheden: draag makkelijk zittende kleding. Zelf lunch mee nemen. Dopfles toegestaan.
Aanmelden graag op tijd via een Pb-tje bij Tasja Hut. Bij voldoende aanmeldingen gaat deze cursus dag door. Locatie: centrum Al één Zijn, Falckstraat nr 2 in Vlissingen.

Lieve Tasja,
Wat ben ik blij dat ik de ademhaling cursus gevolgd heb bij jou. Het heeft me veel gebracht! Het zou eigenlijk bij iedereen in het ‘basis pakket’ moeten zitten.
Dankbaar,
Evelien

Gegevens

Datum:
25 november 2018
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
euro65

Locatie

Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag (ruim) van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar.