Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fluitworkshop Indanen fluit leren spelen in 1 dag Michael Telapary

14 oktober 2018 @ 10:00 - 16:00 UTC+0

euro80

Zondag 14 oktober is er weer zo een bijzondere Workshop bij centrum Al één Zijn.
Zelf indianen fluit leren spelen door Michael Telapary.
Deze workshop is bedoeld voor mensen die willen beginnen met het bespelen van de Indianen Fluit. Het is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen. Voor deze workshop heb je geen muzikale achtergrond nodig.
Je leert heel snel hoe je op een intuïtieve manier de fluit kunt bespelen. Je leert de juiste ademhalingstechnieken die het mogelijk maken om mooie lange tonen te kunnen spelen en een vibrato tot stand kunnen brengen die het fluitspel naar een andere dimensie brengen. Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst delen.
Tijdens deze workshop gebruiken we les boek met alle belangrijke dingen die in de workshop behandeld worden, iedere cursist krijgt een download link om dit boek werk als PDF te downloaden. Tegen het einde van de workshop zal elke deelnemer in staat zijn om een compleet nummer te spelen.
Tijdens deze workshop krijgt iedereen een High Spirits fluit te leen, deze White Tail in B fluiten behoren tot de beste Indianen fluiten die in de wereld te vinden zijn. Mensen die eventueel een High spirits fluit willen aanschaffen tijdens de workshop, kunnen kiezen uit een complete collectie. Let op: fluiten kunnen alleen contant betaald worden tijdens de workshop.
Datum: op zondag 14 oktober. Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten: € 80,00 inclusief thee en iets lekkers, zelf je lunch mee brengen. Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie workshop: centrum Al één Zijn, Falckstraat nr 2, Vlissingen. Bijzonderheden: zaal op sokken betreden. www.aleenzijn.nl

Gegevens

Datum:
14 oktober 2018
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
euro80

Locatie

Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag (ruim) van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar.