Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Helderziende waarnemingen door Dierentolk Gina

12 september 2018 @ 19:00 - 22:00 UTC+0

Euro25

Helderziende waarnemingen door Dierentolk Gina

Gina Biemans-Keers is een dierentolk en zij kan telepathisch contact maken met dieren. Zij is helderziend, -voelend, -horend en wetende en kan op die manier met jou dier communiceren. Zij is heel begaan met dieren en geeft deze avond heel veel tips en adviezen over o.a. voeding, gezondheid, gedrag, boeken etc. Het is een plezier om samen te luisteren naar de boodschappen uit het dierenrijk. Een dier was/is ten slotte niet voor niets bij jou.

Je kan deze avond een foto meenemen van zowel een levend of van een overleden dier. Op de foto of print staat het dier alleen afgebeeld. Het maakt niet uit of je dier een kat, hond, paard etc. is. Iedere foto krijgt deze avond een reading.

Datum: op woensdag 12 September. Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur. Kosten: € 25,00 per foto inclusief thee en iets lekkers. Locatie: centrum Al één Zijn in Vlissingen. Bijzonderheden: de zaal op sokken of sloffen betreden. In de zaal mag een dopfles. Graag op tijd reserveren.

Gegevens

Datum:
12 september 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Euro25

Locatie

Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag (ruim) van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar.