Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Medium Henny Schot Zandlezen in centrum Al één Zijn

24 september 2018 @ 20:00 - 22:15 UTC+0

Euro25

Medium Henny Schot is een graag geziene gast in centrum Al één Zijn in Vlissingen. Zij is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Voor deze avond maak je een handafdruk in speciaal zand. Daardoor ontstaat er een persoonlijke energie die wordt gelezen door de spirituele gidsen en door gegeven aan Henny. Wat op dat moment belangrijk is, komt naar voren! Alles heeft een betekenis en zal besproken worden. We beginnen en sluiten de avond met een meditatie. Iedereen komt aan de beurt. Ook is er tijd om persoonlijke vragen te stellen, naar aanleiding van de reading.

Datum: op maandag 24 September. Tijd: van 20.00 tot 22.15 uur inclusief korte pauze, thee en iets lekkers. Kosten: 25,00. Locatie: centrum Al één Zijn van Natuurgeneeskundig therapeut Tasja Hut in de Falckstraat 02 Vlissingen. Graag reserveren via PB-je of mail aleenzijn@zeelandnet.nl.

Gegevens

Datum:
24 september 2018
Tijd:
20:00 - 22:15
Kosten:
Euro25

Locatie

Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag (ruim) van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar.