Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reiki 1 cursus Weekend door Tasja Hut

juni 6 @ 10:00 - juni 7 @ 16:30 UTC+0

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze, waarbij het doorgeven van universele levensenergie de bron is van de behandeling. Met Reiki wordt deze allesomvattende energie via handoplegging door het lichaam gestuurd. Tijdens Reiki I leer je de handposities en kan je daarna zowel jezelf als anderen een Reiki behandeling geven.

Door de handposities bij jezelf en samen met de andere cursisten te oefenen en in combinatie met de inwijdingen, komt de Reiki energetisch tot leven.
Aanvang 10.00 uur. Draag comfortabel zittende kleding. Neem een voorwerp mee dat voor jou symbool staat voor Reiki voor op de tafel. Zelf je lunch meebrengen, wij zorgen voor thee en iets lekkers.

Aan het einde van dit weekend krijg je een Reiki I certificaat mee naar huis. Het is belangrijk dat je je op deze dagen voorbereid en goed uitgerust bent.

Wij gaan er met elkaar een heel mooi weekend van maken. Doe je mee?

Datum: 6 en 7 juni
Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur.
Kosten: 165,-
Reiki Master Tasja Hut
Reiki II Peter Malcorps

Locatie Praktijk Al één Zijn
Falckstraat 2
4384AA Vlissingen
Mocht er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn neem gerust contact op.

Gegevens

Begin:
juni 6 @ 10:00
Einde:
juni 7 @ 16:30

Locatie

Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Falckstraat 2
Vlissingen, Zeeland 4384AA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.aleenzijn.nl

Bijzonderheden:
Bedankt voor je interesse in de activiteiten van Natuurgeneeskundig praktijk Al één Zijn. Graag (ruim) van tevoren aanmelden. Zonder tegen bericht gaan de activiteit door. Tip: dopflesje water in de zaal toegestaan. Je bent van harte welkom. Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar.