Massage

Een wetenschappelijk advies: maak tijd vrij voor een massage
Masseren is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis van ontgiften, de spieren, de energie banen en de drukpunten het is zeker ook de kennis van liefdevolle aanraking waardoor het lichaam dieper ontspant. Door deze ontspanning is het mogelijk om op verschillende lagen van bewustzijn het lichaam te ontlasten en weer in balans te brengen zowel fysiek, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Al mijn massage zijn een duwtje in de juiste richting, de energiestroom mag weer stromen en het lichaam kan haar zelfhelend vermogen verder activeren. Je voelt je mentaal en fysiek een stuk beter!

Je bent welkom, maak gerust een afspraak
Om door mij behandeld te worden heb je geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdrage af. Massages en therapieën worden via de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk voor deze vergoeding in je zorgpolis. Steeds meer bedrijven maken geldstromen vrij voor een persoonlijke ontwikkelingscoach omdat dit het ziekte verzuim verminderd, vraag hier naar bij je werkgever. Neem gerust contact op indien er nog vragen zijn of mijn therapie geschikt is voor jouw klachten of dat ze ter ondersteuning samen met andere therapieën kan dienen.

In beweging brengen wat vast zit
Een massage is een weldadige en effectieve manier om tot jezelf te komen. Ondanks dat er soms emoties kunnen zijn voel je je na een behandeling meer in balans. Veel water drinken, een bezoekje aan de sauna of een warm kruidenbad hebben een positieve invloed hebben op de zachte reiniging en helingsprocessen zodat het lichaam afvalstoffen kan afvoeren. Daarnaast is het fijn om tijd vrij te maken voor een wandeling langs de Zeeuwse stranden.

Mijn behandelplan is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past en je specifieke klacht(en). Het resultaat is een effectieve combinatie van behandelingen om de gewenste doelstelling te behalen.
♥ Ontspanningsmassage:  combinatie van zacht en ontspannend en/of stevig om de vast zittende spieren los te maken.
♥ Voetreflex: staat bekend om haar ontspannende en specifieke werking. De reflexpunten van de voeten staan in verbinding met het lichaam, het resultaat is vitaliserend en ontspannend.
♥ Bio-release: helpt om emotioneel en fysiek los te laten zodat het lichaam op de emotionele laag kan ontspannen en op zachte wijze trauma mag oplossen.
♥ Hoofdmassage Pitjit Kepala: de nek- en schouderspieren krijgen de kans om weer te ontspannen en werkt door op geestelijk niveau.
♥ Metamorfose/ Meditatie massage: zachte aanraking van de drukpunten op je voeten, je handen en het hoofd. Dit helpt goed bij het losmaken van oud trauma op zeer milde wijze .
♥ Energiebehandeling en Reiki: een alternatieve geneeswijze met handoplegging en strijkbeweging om het lichaam te ontladen en op te laden met kosmische energie. Dit geeft je vitaliteit en welzijn een extra ondersteuning.
♥ Polariteit Behandeling: is ook een kosmische energiebehandeling die een gunstig effect heeft op je energiebalans. Geschikt om het lichaam te ontlasten van energetische of emotionele koorden die zich in jou hebben vastgezet.
♥ Kruiden-Stempel: een weldadige aanvulling op de massage met heilzame warme kruiden die zacht op de huid geklopt/ gestempeld worden.
♥ Hot-Stone: een combinatie van thermische basaltstenen en massage therapie zorgt voor een dieper niveau van ontgiften en ontspanning in de spierweefsels
♥ Begeleidende meditatie, adem en ontspanningstherapie, smudgen, sjamanistische healing, chakra healing, geurfrequenties, klanken, edelstenen,  kaarten, kaart legging, etherische oliën en rustgevende muziek.
♥ Aardingkoord verstevigen. Dit brengt lichaam en geest weer terug in balans. Zo kan je beter bij jezelf blijven en dat verhoogt je bewust zijn.

Bijzonderheden:
Ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Één op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.