Massage

♥ Een wetenschappelijk advies: maak tijd vrij voor een massage

Er stroomt een constante energie door je lichaam, wanneer er blokkades ontstaan als gevolg van spanningen en stress, ontstaat er een ziektebeeld. Zowel op het fysische lichaam (rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, migraine, concentratie moeilijkheden, gewrichtsproblemen) als van het energetische lichaam (slaap gebrek, minder energie doorstroming, emotionele blokkades, besluitloosheid, onzekerheid, burn-out).

Ik maak onder andere gebruik van voetreflex punten als drukpunten op het lichaam, vaak meridiaanpunten en de energiebanen. Auriculotherapie om blokkades op te heffen en het lichaam te reactiveren. Bio-Release massage, Metamorfose massage, Chakra Healing, Reiki, Polariteit massage, een massage of een combinatie eventueel aangevuld met etherische oliën en edelstenen  om het effect te vermenigvuldigen. Mijn werkwijze is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past en jou specifieke klacht(en) om lichaam en geest weer terug in balans te brengen. Ik werkt zowel preventief als bij klachten.

Als ondersteuning kan een therapeutisch advies gegeven worden in supplementen van de Schussler celzouten en/of de Bach bloesems en kijken we samen naar het gebruik en duur. Deze natuurlijke producten vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen die in samenwerking met de reguliere geneeskunde gebruikt kan worden.

Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je via de zorgverzekeraar in veel gevallen een vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van je polis. Je hebt voor een afspraak geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdrage af. Als therapeut mag ik geen diagnose stellen en werk ik heel klachtgericht. Mijn behandelingen kunnen goed gecombineerd worden met de regulieren therapie.

Bijzonderheden: Ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Één om op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu. Maak na het consult tijd vrij voor een wandeling langs de prachtige Zeeuwse stranden, een warm kruiden (voeten)bad en het drinken van water. Deze hebben een positieve invloed op de zachte reinigingsprocessen en het resultaat. Je ervaart meer energie, je staat rustiger in het leven en je bent meer in contact met jezelf.

♥ Een behandeling doet meer dan je denkt…