Meteen naar de inhoud

Voetreflex massage, Reiki, Energetische healing, Tension & Trauma releasing Excercises Breathwork

Als ik érgens van opknap, dan is het een massage!
Er stroomt energie door je lichaam, wanneer er blokkades ontstaan als gevolg van spanningen en stress, ontstaat er een ziektebeeld. Zowel op het fysische lichaam, als van het energetische lichaam. Als de energiebalans weer is verbeterd zullen de klachten vanzelf minder worden. Door het opheffen van blokkades kan er uiteindelijk weer ontspanning terug in het lichaam ontstaan.  Je ervaart meer energie, je staat rustiger in het leven en je bent meer in contact met jezelf.

Positieve effecten:
– verlichting van stress en pijn
– betere doorbloeding van spieren en weefsels
– minder of geen hoofdpijn of migraine meer
– betere lymfewerking
– betere afvoer van afvalstoffen
– emotioneel evenwicht
– totale ontspanning
– betere nachtrust

Mijn werkwijze is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past en jou specifieke klacht(en). Ik werk bij klachten maar ook preventief om je gezondheid op peil te houden. Er zijn verschillende werkvormen mogelijk en elke behandeling wordt steeds aangepast aan je gesteldheid op dat moment. Ik maak onder andere gebruik van voet en reflexzone therapie, Reiki, energetische therapie, verschillende massage en ontspanningstechnieken.

Als extra ondersteuning: kan een therapeutisch advies gegeven worden in supplementen van de Schussler celzouten en/of de Bach bloesems. Kijken we samen naar het gebruik en duur. Dit zijn natuurlijke producten en vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen. Ook Auriculotherapie is goed toepasbaar met andere therapievormen.

Vergoeding zorgverzekering: de behandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed door je zorgverzekering, indien je aanvullend verzekerd bent. Kijk voor meer informatie bij jouw zorgverzekeraar. Vaak is het een maximum bedrag per dag en per jaar. Je hebt geen verwijsbrief nodig en het verplichte eigen risico is niet van toepassing op vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Bijzonderheden: ik heb baddoeken liggen maar voel je vrij om twee grote doeken mee te nemen. Eén om op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.

Advies: maak na de behandeling tijd vrij voor een wandeling langs de Zeeuwse stranden, een (voeten)bad en/of het drinken van water of (kruiden)thee. Dit heeft een positieve invloed op de zachte helingsprocessen en het resultaat.