Meteen naar de inhoud

Massage gericht op fysieke klachten of voor ontspanning, Voetreflex therapie, Oor acupunctuur, Energetic healer.

Gezondheid is je grootste rijkdom. 
Wat ik je kan bieden? Ik luister naar jouw unieke behoeften en stem mijn zorg en aandacht daarop af. Ik help je om klachten te verminderen of te voorkomen. Dat maakt mijn behandelingen minder gericht zijn op je spieren, maar op een diepere laag van bewustzijn. Ik heb een breed scala aan mogelijkheden om je te begeleiden op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Samen kijken we naar jouw hulpvraag, de keuze van de behandeling en de situatie.

Ontdek wat een uurtje aandacht voor je lijf met je kan doen…
Ik gebruik verschillende technieken om je lichaam te resetten, zoals massage, spiertesten, responspunten, drukpunten en sensorische prikkels. Het resetten van het lichaam is een complex proces dat op verschillende manieren kan worden aangepakt. Soms zijn er meerdere puzzelstukjes nodig om de oorzaak van je klacht te vinden, te begrijpen en op te lossen.

Ben je klaar voor een positieve verandering in je leven?
Wil je je zenuwstelsel kalmeren en reguleren?
Wil je je lichaam en geest ontspannen en herstellen?
Wil je je emotionele balans en veerkracht vergroten?
Wil je je zelfvertrouwen en zelfcompassie versterken?
Wil je je trauma’s op een veilige en respectvolle manier verwerken?

Hoe kun je het effect van de behandeling optimaliseren?
Om het effect van de behandeling te optimaliseren, is het belangrijk om zwaar lichamelijk belastende situaties zoals intensief sporten, de sauna of roken te vermijden twee tot drie uur voor en na de sessie. Neem na het consult tijd voor jezelf, bijvoorbeeld door een wandeling te maken langs de prachtige Zeeuwse stranden en extra water of kruidenthee te drinken. Dit bevordert het herstelproces en het resultaat. Gun jezelf de tijd om alles te laten inwerken.

Trauma release massage: een zachte manier om trauma’s te verwerken
Heb je last van spanning, PTSS of onverwerkt trauma? Dan kan je zenuwstelsel chronisch overactief zijn, waardoor je moeilijk kunt ontspannen en slapen. Trauma kan ook leiden tot psychosomatische klachten en emotionele problemen, zoals:
Paniek, hartkloppingen, oppervlakkig ademen, onrust, krachtverlies in de spieren
Depressieve symptomen, stress, uitputting, hulpeloosheid, onmacht
Dissociatie, beperkt spectrum van gevoelens, gevoel van “er niet zijn” of “niet welkom” zijn

De Trauma release massage is een unieke lichaamsgerichte behandeling die je kan helpen om op een hele zachte manier traumatische gebeurtenissen te verwerken. Ik maak hier meer gebruik van je autonome sensorische meridiaan respons om je zenuwstelsel te stimuleren en te ontspannen. Door deze unieke benadering maakt je lichaam meer oxytocine aan, een hormoon dat stress vermindert en een gevoel van verbondenheid en vertrouwen bevordert.
Om trauma te verwerken is het belangrijk dat je je veilig voelt en dat je jezelf de aandacht en de heling gunt die je verdient. Ik heb een professionele opleiding gevolgd die gebaseerd is op de nieuwste inzichten van onder andere de polyvagaal theorie en de nervus vagus.

Voetreflex massage: effectief en ontspannend.
Je voeten zijn meer dan alleen een onderdeel van je lichaam. Ze zijn ook een spiegel van je gezondheid en welzijn. Op je voeten bevinden zich reflexzones die in verbinding staan met je organen, spieren, zenuwen en emoties. Door deze reflexzones te masseren, kun je niet alleen je voeten, maar ook je hele lichaam ontspannen en vitaliseren. Voetreflex massage is een ideale behandeling voor mensen die veel in hun hoofd zitten of last hebben van hoofdpijn of migraine.
Voetreflex massage is een eeuwenoude massagevorm die zijn oorsprong vindt in China, India en ik combineer dit met het Sjamanisme. Het is gebaseerd op het principe dat er een energiestroom door je lichaam loopt die zorgt voor gezondheid en harmonie. Als deze energiestroom wordt verstoord door stress, ziekte of andere factoren, kun je klachten krijgen op fysiek of mentaal gebied. Voetreflex massage is een fantastische manier om deze energiestroom weer in balans te brengen door de reflexzones in een specifieke volgorde te behandelen en te stimuleren.
Voetreflex massage kan je helpen bij verschillende klachten, zoals:
Hoofdpijn, migraine, nek- en schouderklachten
Rugpijn, gewrichtspijn, spierpijn
Spijsverteringsproblemen, maag- en darmklachten
Hormonale disbalans, menstruatieklachten, overgangsklachten
Vermoeidheid, burn-out, slaapproblemen
Angst, depressie, stress

Tijdens de behandeling lig je met makkelijke kleding aan op een comfortabele verwarmde massagetafel met een deken over je heen. Ik masseer je voeten met een zachte druk en een rustig tempo. Je zult merken dat je al snel in een diepe ontspanning komt en dat je lichaam zichzelf gaat herstellen.

HSP massage: een massage voor hooggevoelige mensen
HSP staat voor Highly Sensitive Person, oftewel hooggevoelig persoon. Als je hooggevoelig bent, ben je gevoeliger voor de stemmingen van anderen, komt kritiek extra hard binnen en kun je zomaar wakker liggen van problemen waar anderen zo overheen stappen. In deze tijd van verhoogde tijdsdruk, vele informatiestromen, geluiden, beelden, mensen, drukte en hectiek wordt het steeds belangrijker om je te beseffen welke invloed je sensitiviteit heeft op je energiehuishouding en je gezondheid. Een massage kan helpen om beter met deze hooggevoeligheid om te gaan.
Een HSP massage is een massage die speciaal is afgestemd op jouw behoeften als hooggevoelig persoon. Het is een zachte en rustige massage die je helpt om te ontspannen, je grenzen te voelen, je energie te balanceren en je lichaamsbewustzijn te vergroten. Je leert om beter naar je lichaam te luisteren en je eigen ruimte in te nemen. Een HSP massage kan je ook helpen om je emoties te verwerken en je zelfvertrouwen te versterken.

Metamorfose massage: een massage voor ontspanning, transformatie en heling
Metamorfose massage, ook wel de boeddhistische massage genoemd, is een massage die een zeer sterke meditatieve werking heeft. Het is een hele rustige en zachte behandeling die bestaat uit een helende aanraking van de reflexzone van de wervelkolom die terugkomt op de voeten, de handen en het hoofd. Deze punten bevatten de herinnering aan alles wat we in ons leven hebben meegemaakt, ook voor onze geboorte.
Metamorfose massage is zeer geschikt voor mensen die in een periode van transformatie en persoonlijke groei zitten. Door de reflexzones met aandacht te behandelen, kun je (oude) blokkades en patronen loslaten en meer ruimte creëren voor jezelf. Je kunt je meer verbonden voelen met je ware essentie en je levensdoel.
Tijdens de behandeling lig je met kleding aan op een comfortabele massagetafel met een lekker dekentje over je heen

Oor acupunctuur: activeer je zelfhelend vermogen
Ooracupunctuur is gebaseerd op de ontdekkingen van de Franse neuroloog Dr. Nogier en de Duitse neuroloog Dr. Bahr. Zij hebben met behulp van functionele MRI’s aangetoond dat er reflexgebieden in het oor zijn die corresponderen met hersengebieden. Deze gebieden staan in verbinding met verschillende delen van je lichaam en geest, zoals je organen, je chakra’s en je emoties. Tijdens de behandeling lig je ontspannen met kleding aan op een comfortabele massagetafel eventueel met een dekentje over je heen.
Ik kan je helpen door hele fijne gouden verblijf naaldjes of magneetbolletjes met een klein pleistertje op de reflexpunten in je oor te plaatsen. Dit kan dagen tot weken blijven zitten. Deze punten kun je nu zelf behandelen en stimuleren door er zacht op te duwen of te masseren.

Oor acupunctuur kan je helpen om:
– Je pijn te verminderen of te verlichten
– Je stress te verminderen of te voorkomen
– Je stemming te verbeteren of te stabiliseren
– Je slaap te verbeteren of te herstellen
– Je verslavingen of gewoontes te doorbreken of te veranderen

Reiki behandeling.
Ik ben naast Energetic healer ook Reiki master.

Voor een massage van 60 minuten vraag ik €75,-
Op maandag- en woensdagavond bied ik ook massages van 90 minuten aan voor €120,-. Deze zijn van 20.00 tot 21.30 uur en zorgen ervoor dat je heerlijk slaapt. Deze extra optie kun je niet boeken via mijn website, maar alleen via een berichtje naar mij. Deze tijd is zeer geschikt bij slaapproblemen en na een heftige gebeurtenis of trauma. Het resultaat is gegarandeerd lekker slapen, want een goede nachtrust doet wonderen. 

Hoe kan ik je nog meer ondersteunen?
Ik kan je extra ondersteuning bieden met een therapeutisch advies over supplementen. Deze zijn gebaseerd op de Schussler celzouten en de Bachbloesems. De bloesems zijn natuurlijke tincturen die je geest en emoties in evenwicht brengen. Ze zijn bedacht door de Britse arts Edward Bach. Hij wilde een holistische geneeskunde ontwikkelen. Hij vond 38 bloemen- en plantenextracten die bij een bepaalde gemoedstoestand horen. Ze helpen je om harmonie in jezelf te vinden. Dit zijn natuurlijke producten die goed zijn voor je gezondheid en welzijn. Ze hebben geen nadelige effecten of verslavende werking. We bespreken samen hoe je ze moet gebruiken en hoe lang en is goed te combineren met mijn en andere therapievormen.

Hoe maak je een afspraak? Overzichtelijk met de digitale agenda via de website of  stuur mij gerust een berichtje.

Laten we samen werken
aan jouw welzijn.

Neem vandaag nog de eerste stap
en maak een afspraak.

Ik help je graag op je pad
naar herstel & veerkracht

Warme groet,

Tasja