Meteen naar de inhoud

Praktijk Al één Zijn: Ontdek de helende kracht van Energetische Healing Voetreflex Auriculo

Je gezondheid is je grootste bezit. Investeer in jezelf om je welzijn te verbeteren. Samen kunnen we werken aan het ondersteunen, behouden en stimuleren van je gezondheid en zelfhelend vermogen. Met zorg en aandacht afgestemd op jouw unieke behoeften, bied ik een scala aan mogelijkheden om je te helpen op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Wanneer er energie door je lichaam stroomt en blokkades ontstaan als gevolg van spanningen, stress en trauma, kan dit leiden tot ziektebeelden in zowel het fysieke als het energetische lichaam. Door de energiebalans te verbeteren, zullen de klachten verminderen. Het opheffen van blokkades kan leiden tot ontspanning in het lichaam, waardoor je meer energie ervaart, rustiger in het leven staat en meer in contact bent met jezelf.

Positieve effecten van een behandeling kunnen zijn onder andere verlichting van stress en pijn, betere doorbloeding van spieren en weefsels, minder of geen hoofdpijn of migraine meer, betere lymfewerking, betere afvoer van afvalstoffen, emotioneel evenwicht, totale ontspanning en een betere nachtrust.

Mijn werkwijze is zorgvuldig afgestemd op wat het beste bij je past en je specifieke klachten. Ik werk zowel bij klachten als preventief om uw gezondheid op peil te houden. Elke behandeling wordt steeds aangepast aan uw gesteldheid op dat moment. 

Als extra ondersteuning kan een therapeutisch advies over de supplementen van Schüssler celzouten en/of Bach bloesems gegeven worden. Samen kijken we naar het gebruik en de duur. Dit zijn natuurlijke producten en vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen of verslavingen. Ook mijn Auriculo Therapie is goed te combineren met deze en andere therapievormen.

Neem de eerste stap en maak vandaag nog een afspraak

Ontspannende Metamorfose massage extra uitleg
Deze aanrader is ook los te boeken. Wil je je meer ontspannen en in balans voelen? Dan is de metamorfose massage iets voor jou! Deze unieke behandeling wordt ook wel de Boeddhistische massage genoemd, omdat het zo een sterke meditatieve uitwerking heeft.

De naam is iets verwarrend het heet massage maar het zijn drukpunten die behandeld worden. Deze behandeling is met je kleren aan. Het is een zachte behandeling die bestaat uit een aanraking van de reflexzone van de wervelkolom die terugkomen op de voeten, de handen en het hoofd.

Deze punten bevat de herinnering aan alles wat we in ons leven hebben meegemaakt, ook voor onze geboorte. Soms kunnen deze herinneringen ons blokkeren en klachten veroorzaken. Door de reflexzone te behandelen, kan je blokkades loslaten en meer ruimte creëren voor jezelf. Vandaar de naam metamorfose.