Massage

Een wetenschappelijk advies: maak tijd vrij voor een massage
Masseren is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis van ontgiften, de spieren, de energie banen, de drukpunten, chakra’s en het kanaliseren van de levensenergie… het is zeker ook de kennis van liefdevolle aanraking waardoor het lichaam ontspant. Door deze ontspanning is het mogelijk om het lichaam te ontlasten van angst, woede of diep verdriet. Een massage is een oude, weldadige en effectieve helingsmethode, ook op de diepere lagen van bewustzijn.

In beweging brengen wat vast zit
Na de massage raad ik aan goed water te drinken, een bezoekje aan de sauna of een warm kruidenbad hebben een positieve invloed op de zachte reinigingsprocessen en helpt het lichaam om afvalstoffen af te voeren. Daarnaast is het fijn om tijd vrij te maken voor een wandeling langs de prachtige Zeeuwse stranden.

Mijn werkwijze is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past en je specifieke klacht(en) en kan bestaan uit een combinatie van technieken om de gewenste doelstelling te behalen.
♥ Ontspanningsmassage:  combinatie van zacht en ontspannend en/of stevig om de vast zittende spieren los te maken.
♥ Voetreflex: staat bekend om haar ontspannende en specifieke werking. De reflexpunten van de voeten staan in verbinding met het lichaam, het resultaat is vitaliserend en ontspannend.
♥ Bio-release: helpt om emotioneel en fysiek los te laten zodat het lichaam op de emotionele laag kan ontspannen en op zachte wijze trauma mag oplossen.
♥ Hoofdmassage Pitjit Kepala: de nek- en schouderspieren krijgen de kans om weer te ontspannen en werkt door op geestelijk niveau.
♥ Metamorfose/ Meditatie massage: zachte aanraking van de drukpunten op je voeten, je handen en het hoofd. Dit helpt goed bij het losmaken van oud trauma op zeer milde wijze .
♥ Energiebehandeling en Reiki: een alternatieve geneeswijze met handoplegging en strijkbeweging om het lichaam te ontladen en op te laden met kosmische energie. Dit geeft je vitaliteit en welzijn een extra ondersteuning.
♥ Polariteit Behandeling: is een kosmische energiebehandeling die een gunstig effect heeft op je energiebalans. Geschikt om het lichaam te ontlasten van energetische of emotionele koorden die zich aan jou hebben vastgezet.
♥ Kruiden-Stempel: een weldadige aanvulling op de massage met heilzame warme kruiden die zacht op de huid geklopt/ gestempeld worden.
♥ Hot-Stone: een combinatie van thermische basaltstenen en massage therapie zorgt voor een dieper niveau van ontgiften en ontspanning in de spierweefsels
♥ Begeleidende meditatie, adem en ontspanningstherapie, smudgen, sjamanistische healing, chakra healing, klanken, edelstenen kristal legging,  inzicht kaarten, emotioneel evenwicht en etherische oliën.
♥ Aardingkoord verstevigen. Dit brengt denken en voelen weer samen terug in balans. Het resultaat is dat  je beter bij jezelf kan blijven en focussen doordat je veel minder stress ervaart in je lichaam.

Bijzonderheden:
Ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Één op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu.